måndag, 16 september, 2019
- Annons -
  • Hem
  • Fråga

Star Wars och Marvel kommer försvinna från Netflix

Missa inte

Vad har jag för telefonnummer?

Osäker vilket telefonnummer du har? Så gör du för att se ditt eget nummer på både iPhone, Samsung, Sony och flera andra telefonmodeller.

Våra 7 bästa teknik-julklapp-tips för 2015!

Letar du efter den ultimata presenten för den tekniktokiga? Låt dig inspireras av våra personliga favorit-teknik-julklappar för år 2015! På...

enkelteknik.se för ett år sedan

Ett och ett halvt år har nu gått sedan vi slog upp (de elektroniska) portarna. Just denna bloggdel av...

Disney verkar satsa allt mer krut på sin kommande strömningstjänst för film och serier. Nu flyttar snart både Star Wars och Marvel över från Netflix.

Som vi tidigare rapporterat kommer Disney någon gång under 2019 starta en egen strömningstjänst för film och serier, likt Netflix. I och med detta har företaget också bekräftat att deras egenproducerade filmer samt filmer från Pixar kommer försvinna från Netflix. Dock har det fram tills nu varit osäkert huruvida också Star Wars– och Marvel-relaterat innehåll skulle flytta med till Disneys nya satsning.

För ett par dagar sedan bekräftade Walt Disneys VD, Bob Iger, att så faktiskt verkar bli fallet. Detta skriver Variety. Bob Iger berättade även att Disney ämnar producera både egna filmer och serier, vilka kommer vara helt exklusiva för den nya strömningstjänsten. Ungefär såsom både Netflix, HBO och andra streaming-plattformar redan gör.

Några mer detaljer kring Disneys eget streaming-alternativ har inte bekräftats. Varken något exakt lanseringsdatum eller vad tjänsten kommer att kosta. Variety skriver vidare att Netflix kontrat det hela (medvetet eller omedvetet) genom att erbjuda manusförfattaren Shona Rhimes en (förmodligen väldigt välbetald) tjänst hos dem. Shonda Rhimes har arbetat hos Disney-ägda ABC Television i över 15 år och producerat bland annat Gray´s Anatomy.

Nyheten att Disney tar med sig Star Wars och Marvel till sin egen strömningstjänst fick deras aktie att gå ned 4 procentenheter precis efter att beslutet annonserats. Netflix aktie höll sig dock stadig och påverkades inte nämnvärt av beskedet, skriver Variety.

Christoffer
Administratör och grundare av enkelteknik.se. Modererar och författar det mesta på sajten.

Relaterat innehåll

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Senaste

Fixa vanliga Bluetooth-problem i Windows 10

Har du ett par Bluetooth-hörlurar eller en mus och ett tangentbord som inte längre vill anslutas till din Windows 10-dator? Här tar vi en titt på några av lösningarna på dessa problem!

Apple lanserar iPhone 11, iPhone 11 Pro, Apple Watch 5 och en ny iPad

På gårdagens event (10/9) presenterade Apple i sedvanlig september-ordning ett gäng nya produkter, eller rättare sagt uppföljare till produkter.

iPhone är avaktiverad – Det kan du göra om du glömt koden

Har du lyckats slå in fel låskod för många gånger och låst din iPhone eller iPad? Här går vi igenom vad som är viktigt att tänka på och vilka lösningar som finns.

Se vilken version av Windows 10 du använder

Nyfiken på vilken version av Windows 10 du faktiskt har installerad på datorn? Inga problem! Här går vi igenom var och hur du hittar informationen!

Se vilken modell av iPhone du använder

Då Apple lanserat ett gäng olika iPhones är det inte alltid helt lätt att ha i minnet vilken av dem man faktiskt har i handen. Så ser du vilken iPhone du använder!

Frågor

Populärt

iPhone & iPad startar inte – Så får du igång dem

Har din telefon eller platta lagt av helt och visar bara en svart skärm? Så får du igång en till synes helt död iPhone eller iPad!

Ta en Print Screen / Skärmdump på macOS (OS X)

Att ta en Print Screen (skärmdump/skärmbild) på en iMac, MacBook eller annan Apple-dator är lite annorlunda gentemot i Windows. Så gör du! Nyligen bytt från...

Vad har jag för telefonnummer?

Osäker vilket telefonnummer du har? Så gör du för att se ditt eget nummer på både iPhone, Samsung, Sony och flera andra telefonmodeller.

Glömt lösenkoden till iPhone? Så fixar du det!

(Uppdaterad: 2017-09-03) Har du lyckats glömma bort koden till din IOS-enhet och har inte Touch ID påslaget? Så här gör du för att kunna...

Formatera, installera om och återställ en Mac-dator

Ska du sälja din Mac-dator eller vill installera om och återställa OS X/macOS av någon annan anledning? Här guidar vi dig genom hela processen!

Tester

Recension: IKEA och Sonos SYMFONISK Bokhylla-högtalare

Samarbetet mellan Sonos och IKEA har initialt resulterat i två olika högtalare. Här tar vi en titt på den nättare av de två. Som även är den billigaste Sonos-högtalaren - någonsin!

Recension: SYMFONISK lamphögtalare från Sonos och IKEA

I slutet av 2017 annonserade Sonos och IKEA att de skulle utveckla ett antal produkter tillsammans. Nästan tre år senare är resultatet i form av två högtalare slutligen här. Här tar vi en titt på den lite mer obskyra av de två!

Recension: Google Home Mini – Less is more?

Google Home Mini är Googles instegsvariant till världen av smarta högtalare och deras röststyrningstjänst Google Assistent. Så är det en Google Mini man ska ha nu för tiden?

Fler artiklar