Annonsera på enkelteknik.se

Vill du annonsera på enkelteknik.se och nå över 100.000 unika besökare intresserade av teknik och elektronik varje månad? All information kring annonsmöjligheter, priser och villkor skickas på förekommen anledning ut via e-post. Kontakt: info [@] enkelteknik.se

Media & PR, Produkttester etc.

Allt innehåll på enkelteknik.se är skyddat enligt upphovsrättslagen och får ej används utan tillåtelse, undantaget citering med länk (se nedan). För frågor kring användning av innehållet på enkelteknik.se vänligen kontakta oss. För förfrågningar kring produkttester, eventuella samarbeten eller PR- och pressmaterial ber vi dig även här kontakta oss via e-post-adressen nedan.

Kontakt
E-post: info [@] enkelteknik.se

Citering av material

Kortare citering av material från enkelteknik.se är tillåten så länge faktisk länk (a href + dofollow) till den ursprungliga texten inkluderas.

Information om annonslänkar

Utöver vanliga annonser (utmärkta med ”– Annons –”) finns i många av våra artiklar så kallade annonslänkar, även kallade Affiliate-länkar. Dessa leder antingen till en viss produkt eller produktkategori hos en återförsäljare, alternativt till en återförsäljares landningssida (startsida).

Annonslänkar är kort sagt ett sätt för oss att kunna hålla enkelteknik.se levande. Då en besökare följer någon av länkarna till en produkt eller en återförsäljare och därefter (inom en viss tid) väljer att köpa något från återförsäljaren i fråga erhåller enkelteknik.se en mindre provisionsdel på köpesumman.

Detta kostar givetvis ingenting för dig som besökare. Däremot hjälper det oss enormt mycket då intentionen med sajten är att producera så mycket nytt och bra material som möjligt – något som kräver att vi genererar en inkomst. Våra riktlinjer angående annonslänkar är att aldrig rekommendera produkter vi själva inte tror på eller uppskattar. Istället vill vi använda annonslänkar för att tipsa om bra produkter eller återförsäljare. Något vi tror gynnar både oss och våra besökare.

Send this to a friend