- Annons -
  • Hem
  • Fråga

Annonsera på enkelteknik.se

Vill du annonsera på enkelteknik.se och nå över 80.000 unika besökare intresserade av teknik och elektronik varje månad? All information kring annonsmöjligheter, priser och villkor skickas på förekommen anledning ut via e-post. Kontakt: info [@] enkelteknik.se

För aktuell besöksinformation finns vi registrerade hos SIS-index.

Media & PR, Produkttester etc.

Allt innehåll på enkelteknik.se är skyddat enligt upphovsrättslagen och får ej används utan tillåtelse, undantaget citering med länk (se nedan). För frågor kring användning av innehållet på enkelteknik.se vänligen kontakta oss. För förfrågningar kring produkttester, eventuella samarbeten eller PR- och pressmaterial ber vi dig även här kontakta oss via e-post-adressen nedan.

Kontakt
E-post: info [@] enkelteknik.se

Citering av material

Kortare citering av material från enkelteknik.se är tillåten så länge faktisk länk (a href) till den ursprungliga texten inkluderas.

Information om annonslänkar

Utöver vanliga annonser (utmärkta med ”– Annons –”) finns i många av våra artiklar så kallade annonslänkar, även kallade Affiliate-länkar. Dessa leder antingen till en viss produkt eller produktkategori hos en återförsäljare, alternativt till en återförsäljares landningssida (startsida).

Annonslänkar är kort sagt ett sätt för oss att kunna hålla enkelteknik.se levande. Då en besökare följer någon av länkarna till en produkt eller en återförsäljare och därefter (inom en viss tid) väljer att köpa något från återförsäljaren i fråga erhåller enkelteknik.se en mindre provisionsdel på köpesumman.

Detta kostar givetvis ingenting för dig som besökare. Däremot hjälper det oss enormt mycket då intentionen med sajten är att producera så mycket nytt och bra material som möjligt – något som kräver att vi genererar en inkomst. Våra riktlinjer angående annonslänkar är att aldrig rekommendera produkter vi själva inte tror på eller uppskattar. Istället vill vi använda annonslänkar för att tipsa om bra produkter eller återförsäljare. Något vi tror gynnar både oss och våra besökare.

Våra senaste artiklar

Test: IKEA Symfonisk Ljudkontroll – För både Sonos och Symfonisk

Symfonisk-högtalarna var de första produkterna att utmynna från Sonos och IKEAs samarbete. Nu har en liten fjärrkontroll dykt upp till nämnda högtalare. En fjärrkontroll som även fungerar med Sonos eget sortiment!

Dela upp en klickbar bild i flera länkar med hjälp av en Image Map

Har du en bild på din webbsida du vill dela upp i flera klickbara länkar? Här går vi igenom hur du åstadkommer just det med hjälp av en så kallad Image Map!

Recension: Sonos Move: En portabel Sonos-högtalare?

Det som kändes ganska osannolikt för bara några år sedan har nu blivit sanning. Sonos har lanserat en högtalare med både batteridrift och Bluetooth - här tar vi en närmare titt på Sonos Move.

Nu finns äntligen Google Assistent på svenska till Sonos högtalare

Nästan två år efter lanseringen av Sonos One släpper Sonos äntligen loss röststyrning via Google Assistent på svenska till sina smarta högtalare.

Fixa vanliga Bluetooth-problem i Windows 10

Har du ett par Bluetooth-hörlurar eller en mus och ett tangentbord som inte längre vill anslutas till din Windows 10-dator? Här tar vi en titt på några av lösningarna på dessa problem!

Apple lanserar iPhone 11, iPhone 11 Pro, Apple Watch 5 och en ny iPad

På gårdagens event (10/9) presenterade Apple i sedvanlig september-ordning ett gäng nya produkter, eller rättare sagt uppföljare till produkter.