- Annons -
- Annons -

Annonsera på enkelteknik.se

Vill du annonsera på enkelteknik.se och nå över 80.000 unika besökare intresserade av teknik och elektronik varje månad? All information kring annonsmöjligheter, priser och villkor skickas på förekommen anledning ut via e-post. Kontakt: info [@] enkelteknik.se

Media & PR, Produkttester etc.

Allt innehåll på enkelteknik.se är skyddat enligt upphovsrättslagen och får ej används utan tillåtelse, undantaget citering med länk (se nedan). För frågor kring användning av innehållet på enkelteknik.se vänligen kontakta oss. För förfrågningar kring produkttester, eventuella samarbeten eller PR- och pressmaterial ber vi dig även här kontakta oss via e-post-adressen nedan.

Kontakt
E-post: info [@] enkelteknik.se

Citering av material

Kortare citering av material från enkelteknik.se är tillåten så länge faktisk länk (a href + dofollow) till den ursprungliga texten inkluderas.

Information om annonslänkar

Utöver vanliga annonser (utmärkta med ”– Annons –”) finns i många av våra artiklar så kallade annonslänkar, även kallade Affiliate-länkar. Dessa leder antingen till en viss produkt eller produktkategori hos en återförsäljare, alternativt till en återförsäljares landningssida (startsida).

Annonslänkar är kort sagt ett sätt för oss att kunna hålla enkelteknik.se levande. Då en besökare följer någon av länkarna till en produkt eller en återförsäljare och därefter (inom en viss tid) väljer att köpa något från återförsäljaren i fråga erhåller enkelteknik.se en mindre provisionsdel på köpesumman.

Detta kostar givetvis ingenting för dig som besökare. Däremot hjälper det oss enormt mycket då intentionen med sajten är att producera så mycket nytt och bra material som möjligt – något som kräver att vi genererar en inkomst. Våra riktlinjer angående annonslänkar är att aldrig rekommendera produkter vi själva inte tror på eller uppskattar. Istället vill vi använda annonslänkar för att tipsa om bra produkter eller återförsäljare. Något vi tror gynnar både oss och våra besökare.

Våra senaste artiklar

Recension: The Legend of Zelda: Link’s Awakening – Var det bättre förr?

Att skrämma liv i gamla spel är nog ingen bättre på än Nintendo. Hur går det då när de bestämmer sig för att göra en ordentlig remake av ett 26 år gammalt spel?

Årets julklapp 2019 är en låda att gömma mobilen i

För trettioandra året i rad har nu HUI Research utsett årets julklapp. Detta år följer klappen trenden om att lägga ifrån sig sina mobila skärmar och fokusera på något annat en stund.

Gratisversionen av Spotify fungerar nu på Sonos högtalare

Spotifys reklamfinansierade gratistjänst har tidigare inte gått att använda på Sonos-högtalare. Detta ändras nu när Sonos öppnar upp för Spotify Free på samtliga av sina högtalare.

Var finns egentligen skärmsläckaren i Windows 10?

Förr i tiden kunde man högerklicka på Skrivbordet och välja skärmsläckare. Det kan man inte längre. Skärmsläckaren finns däremot fortfarande kvar i Windows 10. Här hittar du den!

Vad betyder den röda pricken på Apple Watch?

Har du noterat en liten, röd prick högst uppe i mitten av skärmen på din Apple Watch och undrar vad den ska vara bra för? Det går vi igenom här - plus hur du blir av med den.

Ta en skärmbild (Print Screen) av din Apple Watch

Visste du att det - precis som med de flesta mobiltelefoner - går att ta en skärmdump även på Apple Watch? Här går vi igenom hur du gör!