Annonsera på enkelteknik.se

Vill du annonsera på enkelteknik.se och nå över 60.000 unika besökare intresserade av teknik och elektronik varje månad? Kul! All kontakt för samarbeten och marknadsföring sköts av Anton och Johan på Coore AB. Kontakt sker via:

Media & PR, produkttester etc.

Allt innehåll på enkelteknik.se är skyddat enligt upphovsrättslagen och får ej används utan tillåtelse, undantaget citering med länk (se nedan). För frågor kring användning av innehållet på enkelteknik.se vänligen kontakta mig via e-post. För förfrågningar kring produkttester, eventuella samarbeten eller PR- och pressmaterial ber jag dig här skicka ett mejl till info [@] enkelteknik.se

Citering av material

Kortare citering av material från enkelteknik.se är tillåten så länge faktisk länk (a href + dofollow) till den ursprungliga texten inkluderas.

Information om annonslänkar

Utöver vanliga display-annonser finns i många av artiklarna på sajten så kallade annonslänkar, även kallade Affiliate-länkar. Dessa leder antingen till en viss produkt eller produktkategori hos en återförsäljare, alternativt till en återförsäljares landningssida (startsida).

Annonslänkar är kort sagt ett sätt för mig att kunna hålla enkelteknik.se levande. Då en besökare följer någon av länkarna till en produkt eller en återförsäljare och därefter (inom en viss tid) väljer att köpa något från återförsäljaren i fråga erhåller enkelteknik.se en mindre provisionsdel på köpesumman.

Detta kostar givetvis ingenting för dig som besökare. Däremot hjälper det mig enormt mycket då intentionen med sajten är att producera så mycket nytt och bra material som möjligt – något som kräver att sajten genererar en inkomst. Riktlinjerna angående annonslänkar är att aldrig rekommendera produkter jag själv inte tror på eller uppskattar. Istället vill jag använda annonslänkar för att tipsa om bra produkter eller återförsäljare. Något jag tror gynnar både sajten och dig som besökare.