NetOnNet lanserar skärmskydd ”On Demand” tillsammans med ZAGG

Gillar du artikeln? Stöd sajten med en Swish om du vill.

Det senaste

Varför har Instagram helt plötsligt svart bakgrund?

Insåg du precis att Instagram av någon anledning är bra mycket mörkare än vad det brukar vara? Här är anledningen och hur du ändrar tillbaka till det ljusare läget.

Spotify stannar i slutet av nästan varje låt

Här är min lösning på problemet med att Spotify då och då inte vill hoppa vidare till nästa låt, utan istället bara stoppar uppspelningen. Även om det ser ut som att den är igång.

ZAGG-ägda skärmskyddsföretaget InvisibleShield har producerat plast- och glasfilmer för telefoner och andra enheter i åratal. Nu moderniserar de hur skärmskydd levereras till kunder.

Skärmskydd är, tillsammans med mobilskal, en sådan där klassisk produkt som snabbt blir liggandes på butikslagret så snart en viss modell av telefon eller surfplatta ersatts med en ny. Där står man som butiksägare sedan med ett överlager av produkter ingen varken vill ha eller ens kan använda till något vettigt.

Molnbaserad skärmskyddsskrivare

Detta problem verkar även ZAGG med sitt InvisibleShield inte bara insett utan, sedan ett par år tillbaka, också lanserat en lösning på. Lösningen går under namnet InvisibleShield On Demand och är något så smart som en typ av uppkopplad skrivare för skärmskydd. Tillsammans med en databas med över 60 000 möjliga produkt- och designalternativ går det helt enkelt att skriva ut exakt det skärmskydd som behövs för stunden. Direkt i butik.

 

NetOnNet - ZAGG - Skärmskydd - On Demand

Först ut att nyttja tjänsten i Sverige är NetOnNet där Margareta Törnblad, chef strategisk tjänsteutveckling, säger följande via ett pressmeddelande från ZAGG.

– Vi ser detta som ett fantastiskt sätt att kunna erbjuda våra kunder skärmskydd oavsett vad de har för enhet eller när den är inköpt, och att vi även hjälper till att applicera skyddet på enheten skapar en trygghet hos kunden att det blir korrekt monterat.

Både miljö- och affärsmässiga vinster

InvisibleShield On Demand har redan existerat i ett par år och finns tillgängligt i över 7 000 butiker och andra försäljningsställen världen över. Och nu alltså även i Sverige hos NetOnNet.

Zagg - Invisible Shield - Montera skärmskydd

Bortsett från de uppenbara affärsmässiga vinsterna i att inte behöva köpa in och lagerhålla produkter med ett kort bäst-före-datum bidrar systemet också till rejäla miljövinster. Enligt ZAGG själva minskar det behovet av förpackningsmaterial och transporter med hela 96 respektive 95 procent.

Nästan obegränsat utbud av skyddsfilmer

Då alla mallar för hur respektive skyddsfilm ska skäras ut lagras i en och samma databas betyder det att skärmskydd inte bara kommer finnas tillgängliga för nyare telefoner och surfplattor. Utan bland de tiotusentals måtten finns även mängder av äldre mobiltelefoner, surfplattar, smarta klockor, actionkameror och mycket mer. Då allt sköts via Internet går det också extremt snabbt att få ut nya skärmskydd när exempelvis en ny mobiltelefon lanseras.

– Med ISOD-skärmaskinen (InvisibleShiled On Demand, reds. anm.) behöver återförsäljare inte ha ett stort lager för att kunna erbjuda ett enormt utbud av skärmskydd eller invänta en transport från andra sidan jordklotet. Dessutom har butikerna alltid ett uppdaterat sortiment då ISOD-maskinen skär ut skydd till nyligen lanserade produkter som till exempel OnePlus 10 Pro, säger Gabriel Kjellén, Sverigechef på ZAGG.

Mer att läsa om InvisibleShield On Demand finns här. Pressmeddelandet texten är baserad på finns att läsa i sin helhet här.

Utvalda produkt- och återförsäljarlänkar i vissa av artiklarna på enkelteknik.se är affiliate-länkar. När ett köp, inom en viss tid, görs via en eller flera av dessa länkar erhåller sajten en mindre provisionsdel på köpesumman. Läs mer.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Det senaste

Varför har Instagram helt plötsligt svart bakgrund?

Insåg du precis att Instagram av någon anledning är bra mycket mörkare än vad det brukar vara? Här är anledningen och hur du ändrar tillbaka till det ljusare läget.

Börja en WordPress-lista med ett annat nummer än ett

Numrerade listor har alltid skapat lite extra huvudbry hos mig. Så tar du kontroll över vilket nummer som visas var när det kommer till listor i populära WordPress!

Spotify stannar i slutet av nästan varje låt

Här är min lösning på problemet med att Spotify då och då inte vill hoppa vidare till nästa låt, utan istället bara stoppar uppspelningen. Även om det ser ut som att den är igång.

Test: Moccamaster Automatic – Fortfarande bäst?

När det kommer till kaffebryggare står Technivorms Moccamaster-serie ut som en av de verkliga långkörarna. Är det fortfarande en sådan man "ska" ha år 2022?

Google-ingenjör menar att AI:n LaMDA utvecklat medvetande

Att stänga av medarbetare för att de går utanför sina arbetsramar är inte helt ovanligt. Men när ramarna involverar påståenden om att Googles AI kan ha skapat sig ett eget medvetande blir det lite extra spännande.

Test: MiniFinder Pico 4G – Spårar det mesta

Hur precis och smidig är egentligen en dedikerad GPS-tracker år 2022? Det tänkte jag ta reda på i detta test av Pico 4G från Växjö-baserade MiniFinder.

Så visar du ett rutnät i kameran på iPhone

Ser fotona du tar med din iPhone ut som att du är på väg att ramla samtidigt som du knäpper dem? Så rätar du upp tillvaron genom att visa ett rutnät på skärmen i kamera-appen!
Send this to a friend