NetOnNet lanserar skärmskydd ”On Demand” tillsammans med ZAGG

Gillar du artikeln? Stöd sajten med en Swish om du vill.

Det senaste

Lägg till fler Favoriter i Finders sidofält i macOS

Från början är det en ganska liten skara källor som går att nå via sidofältet i Finder i macOS. Tack och lov går det snabbt att själva bestämma exakt vilka genvägar som ska synas och vilka som inte ska det.

ZAGG-ägda skärmskyddsföretaget InvisibleShield har producerat plast- och glasfilmer för telefoner och andra enheter i åratal. Nu moderniserar de hur skärmskydd levereras till kunder.

Skärmskydd är, tillsammans med mobilskal, en sådan där klassisk produkt som snabbt blir liggandes på butikslagret så snart en viss modell av telefon eller surfplatta ersatts med en ny. Där står man som butiksägare sedan med ett överlager av produkter ingen varken vill ha eller ens kan använda till något vettigt.

Molnbaserad skärmskyddsskrivare

Detta problem verkar även ZAGG med sitt InvisibleShield inte bara insett utan, sedan ett par år tillbaka, också lanserat en lösning på. Lösningen går under namnet InvisibleShield On Demand och är något så smart som en typ av uppkopplad skrivare för skärmskydd. Tillsammans med en databas med över 60 000 möjliga produkt- och designalternativ går det helt enkelt att skriva ut exakt det skärmskydd som behövs för stunden. Direkt i butik.

 

NetOnNet - ZAGG - Skärmskydd - On Demand

Först ut att nyttja tjänsten i Sverige är NetOnNet där Margareta Törnblad, chef strategisk tjänsteutveckling, säger följande via ett pressmeddelande från ZAGG.

– Vi ser detta som ett fantastiskt sätt att kunna erbjuda våra kunder skärmskydd oavsett vad de har för enhet eller när den är inköpt, och att vi även hjälper till att applicera skyddet på enheten skapar en trygghet hos kunden att det blir korrekt monterat.

Både miljö- och affärsmässiga vinster

InvisibleShield On Demand har redan existerat i ett par år och finns tillgängligt i över 7 000 butiker och andra försäljningsställen världen över. Och nu alltså även i Sverige hos NetOnNet.

Zagg - Invisible Shield - Montera skärmskydd

Bortsett från de uppenbara affärsmässiga vinsterna i att inte behöva köpa in och lagerhålla produkter med ett kort bäst-före-datum bidrar systemet också till rejäla miljövinster. Enligt ZAGG själva minskar det behovet av förpackningsmaterial och transporter med hela 96 respektive 95 procent.

Nästan obegränsat utbud av skyddsfilmer

Då alla mallar för hur respektive skyddsfilm ska skäras ut lagras i en och samma databas betyder det att skärmskydd inte bara kommer finnas tillgängliga för nyare telefoner och surfplattor. Utan bland de tiotusentals måtten finns även mängder av äldre mobiltelefoner, surfplattar, smarta klockor, actionkameror och mycket mer. Då allt sköts via Internet går det också extremt snabbt att få ut nya skärmskydd när exempelvis en ny mobiltelefon lanseras.

– Med ISOD-skärmaskinen (InvisibleShiled On Demand, reds. anm.) behöver återförsäljare inte ha ett stort lager för att kunna erbjuda ett enormt utbud av skärmskydd eller invänta en transport från andra sidan jordklotet. Dessutom har butikerna alltid ett uppdaterat sortiment då ISOD-maskinen skär ut skydd till nyligen lanserade produkter som till exempel OnePlus 10 Pro, säger Gabriel Kjellén, Sverigechef på ZAGG.

Mer att läsa om InvisibleShield On Demand finns här. Pressmeddelandet texten är baserad på finns att läsa i sin helhet här.

Utvalda produkt- och återförsäljarlänkar i vissa av artiklarna på enkelteknik.se är affiliate-länkar. När ett köp, inom en viss tid, görs via en eller flera av dessa länkar erhåller sajten en mindre provisionsdel på köpesumman. Läs mer.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Du kanske även gillar

Det senaste

Lägg till fler Favoriter i Finders sidofält i macOS

Från början är det en ganska liten skara källor som går att nå via sidofältet i Finder i macOS. Tack och lov går det snabbt att själva bestämma exakt vilka genvägar som ska synas och vilka som inte ska det.

Test: Netgear Orbi AX6000 (RBK863s) – Ett snabbt, men lite lustigt, syskon

Netgears Orbi-serie av nätverksprodukter har fått en hel del god feedback, framförallt gällande stabilitet och prestanda. Så vart passar nya RBK863s in? För helt lätt är det inte att navigera i djungeln av beteckningar.

Test: MSI Creator Z16 HX Studio – En bärbar dator med extra allt

Creator är en av MSI:s mest påkostade serier bärbara datorer avsedda i första hand för kreatörer av allehanda slag. Så vad kan man då göra med en laptop i toppsegmentet av serien, för närmare 40 000 kr?

Installera om och återställ Windows 11

Börjar datorn känns trött och seg? Eller vill du bara återställa Windows 11 av vilken anledning som helst? Här går jag igenom hur du gör exakt det. Direkt inifrån själva operativsystemet.