Julens gratisspel hos Epic Games börjar dyka upp

Gillar du artikeln? Stöd sajten med en Swish om du vill.

Precis som tidigare år räknar Epic Games ned till jul- och nyårsafton på ett lite annorlunda sätt. Nämligen genom att ge bort ett spel varje dag fram tills månaden är över, med start idag!

Om du är bekant med Epic Games och deras Epic Games Store sedan tidigare är du säkerligen medveten om att det varje vecka dyker upp minst ett spel för vilket du inte behöver betala en krona. Det enda man som användare behöver göra är att klicka sig in på spelet i fråga och välja att köpa det (för noll kronor). Sedan är det bara att spela för all framtid, i princip.

Tidigare år har denna gratistradition intensifierats kring de sista veckorna i december där ett nytt, och oftast lite mer populärt, spel givits bort varje dag från ungefär mitten av månaden fram till nyårsafton. Förra året syntes t.ex. Alien: Isolation, Metro 2033, Hitman 2 och Tropico 5 bland startlinjen av spel som fanns att hämta gratis under en väldigt begränsad tid.

Gratis hos Epic Games i december 2021

Nu är det alltså dags för årets upplaga som startat riktigt start med Shenmue 3. Spelet finns att hämta helt gratis under 24 timmar från och med idag, den 16 december, kl. 17.00. Exakt vilka ytterligare spel som kommer ges bort under månadens återstående dagar är det ingen som vet.

Epic Games - Gratis spel
Det första spelet som blir gratis för en kort stund är Shenmue 3. Är det något som känns intressant har du ungefär 21 timmar på dig, från och med nu, innan det börjar kosta pengar igen.

Ska man se till tidigare år kommer det däremot garanterat finnas en hel del kul och spännande innehåll att ta del av. Allt du behöver för att hämta spelen, helt gratis, är ett Epic Games-konto (också gratis) samt Epic Games Launcher installerad på din dator.

Har du lyckats ta del av några spännande gratisspel via Epic Games under åren? Dela gärna med dig i kommentarerna!

Utvalda produkt- och återförsäljarlänkar i vissa av artiklarna på enkelteknik.se är affiliate-länkar. När ett köp, inom en viss tid, görs via en eller flera av dessa länkar erhåller sajten en mindre provisionsdel på köpesumman. Läs mer.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ställ en fråga »

Det senaste

Du kanske också gillar

Sonos soundbars fixar äntligen DTS-ljud

En funktion som varit efterfrågad av Sonos-användare i årtionden har äntligen lanserats. Stöd för DTS-ljud. Bättre sent än aldrig antar jag.

Äntligen stöd för Bluetooth-hörlurar på Nintendo Switch

En av de största frågetecknen kring Nintendo Switch har äntligen fått en lösning. Men varför tog det så lång tid?

Sonos lanserar uppdaterad Beam med stöd för Dolby Atmos

Sonos snyggaste soundbar får i dagarna en uppgradering innehållandes både ny hårdvara, fler högtalare och bättre stöd för nya ljudformat.

Nintendo visar upp nya Switch OLED – Släpps i höst

Det verkar inte bli någon Switch Pro i år. Istället avtäckte Nintendo idag en lite mer snäll uppdatering av superhiten (får man väl kalla den?) Switch.

Sonos lanserar ultraportabla högtalaren Roam den 20 april

Det var nog mest en fråga om när, snarare än om, Sonos skulle lansera en riktigt portabel högtalare. Nu vet vi att svaret på den frågan är den 20:e april 2021.

YouTube följer Netflix och sänker videokvaliteten i Europa

För att ytterligare motverka att Europas Internet-infrastruktur går på knäna i och med sjukskrivningar och isolering ger sig nu också YouTube in i dataminskningsprocessen.
Send this to a friend