Julens gratisspel hos Epic Games börjar dyka upp

Gillar du artikeln? Stöd sajten med en Swish om du vill.

Precis som tidigare år räknar Epic Games ned till jul- och nyårsafton på ett lite annorlunda sätt. Nämligen genom att ge bort ett spel varje dag fram tills månaden är över, med start idag!

Om du är bekant med Epic Games och deras Epic Games Store sedan tidigare är du säkerligen medveten om att det varje vecka dyker upp minst ett spel för vilket du inte behöver betala en krona. Det enda man som användare behöver göra är att klicka sig in på spelet i fråga och välja att köpa det (för noll kronor). Sedan är det bara att spela för all framtid, i princip.

Tidigare år har denna gratistradition intensifierats kring de sista veckorna i december där ett nytt, och oftast lite mer populärt, spel givits bort varje dag från ungefär mitten av månaden fram till nyårsafton. Förra året syntes t.ex. Alien: Isolation, Metro 2033, Hitman 2 och Tropico 5 bland startlinjen av spel som fanns att hämta gratis under en väldigt begränsad tid.

Gratis hos Epic Games i december 2021

Nu är det alltså dags för årets upplaga som startat riktigt start med Shenmue 3. Spelet finns att hämta helt gratis under 24 timmar från och med idag, den 16 december, kl. 17.00. Exakt vilka ytterligare spel som kommer ges bort under månadens återstående dagar är det ingen som vet.

Epic Games - Gratis spel
Det första spelet som blir gratis för en kort stund är Shenmue 3. Är det något som känns intressant har du ungefär 21 timmar på dig, från och med nu, innan det börjar kosta pengar igen.

Ska man se till tidigare år kommer det däremot garanterat finnas en hel del kul och spännande innehåll att ta del av. Allt du behöver för att hämta spelen, helt gratis, är ett Epic Games-konto (också gratis) samt Epic Games Launcher installerad på din dator.

Har du lyckats ta del av några spännande gratisspel via Epic Games under åren? Dela gärna med dig i kommentarerna!

Utvalda produkt- och återförsäljarlänkar i vissa av artiklarna på enkelteknik.se är affiliate-länkar. När ett köp, inom en viss tid, görs via en eller flera av dessa länkar erhåller sajten en mindre provisionsdel på köpesumman. Läs mer.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ställ en fråga »

Det senaste

Du kanske också gillar

Sonos lanserar ytterligare en ny Soundbar – Sonos Ray

Om du funderat på att investera i en Sonos-soundbar men Beam känns för dyr ger nu Sonos svar på tal när de i början av juni lanserar den lite enklare Sonos Ray.

Elon Musk köper Twitter

Efter några vändor fram och tillbaka köper så tillslut Elon Musik mikrobloggen Twitter. För en inte helt obetydlig summa pengar.

NetOnNet lanserar skärmskydd ”On Demand” tillsammans med ZAGG

ZAGG-ägda skärmskyddsföretaget InvisibleShield har producerat plast- och glasfilmer för telefoner och andra enheter i åratal. Nu moderniserar de hur skärmskydd levereras till kunder.

Sonos lanserar den snäppet billigare Roam SL

Sonos har insett att kanske inte alla vill ha en mikrofon i sin högtalare. Vilket resulterat i att de nu lanserar Roam SL. En Roam utan mikrofon till ett liiite lägre pris.
Send this to a friend