Sonos lanserar Sub Mini i början av oktober

Gillar du artikeln? Stöd sajten med en Swish om du vill.

Det senaste

Lägg till fler Favoriter i Finders sidofält i macOS

Från början är det en ganska liten skara källor som går att nå via sidofältet i Finder i macOS. Tack och lov går det snabbt att själva bestämma exakt vilka genvägar som ska synas och vilka som inte ska det.

Är det någon Sonos-produkt som inte fått sig en ordentlig uppdatering på många år är det klassiska (och stora, och dyra) Sonos Sub. Kan en Sub Mini vara vägen att gå?

Sonos nuvarande subwoofer, kort och gott vid namn Sub, går loss på snudd på smärtsamma 8 499 kr. Däremot låter den riktigt trevligt och adderar utan tvekan en hel del till ljudbilden. För dig (oss) som känner att det också varit trevligt med ett lite mindre plånboksdödande alternativ har nu Sonos alltså en officiell lösning på gång. En lösning vid namn Sub Mini som lanseras den 6 oktober och ”bara” tvingar av oss 5 499 kr. En fortfarande ganska saftig prislapp. Men fler Sub-alternativ är oavsett trevligt!

Helt ny design

Medan Sonos nuvarande Sub är en väldigt rektangulär men faktiskt hyfsat lättplacerad pjäs, trots att den väger 16 kg, är nya Sub Mini istället cylinderformad och ser minst sagt lite ovanlig ut. Något som absolut inte behöver vara negativt. Huruvida den är lätt att placera eller inte återstår att se vid ett kommande test.

Sonos Sub Mini lanseras snart
Ett ganska vågat utseende för en golvplacerad pjäs.

På insidan är det enligt specifikationerna bra många fler mjukvarumässiga ljudtekniker involverade jämfört med den tidigare subwoofer-varianten. Något som sägs ska motverka surr, brus och andra missljud. Annars består själva högtalardelen av tvåbashögtalare ackompanjerade av två klass-D förstärkare.

Sonos Sub Mini - Oktober - 2022Hela pjäsen väger in på strax under halva tyngden av den tidigare Sub-varianten. Närmare bestämt någorlunda flytta-runt-på-bara 6,35 kg. Sonos Sub Mini lanseras som sagt den 6 oktober och kommer kosta 5 499 kr. Precis som många andra av Sonos högtalare går den att få med ett svart eller ett vitt lager färg ovanpå. Ett test kommer givetvis i anslutning till releasen!

Utvalda produkt- och återförsäljarlänkar i vissa av artiklarna på enkelteknik.se är affiliate-länkar. När ett köp, inom en viss tid, görs via en eller flera av dessa länkar erhåller sajten en mindre provisionsdel på köpesumman. Läs mer.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Du kanske även gillar

Det senaste

Lägg till fler Favoriter i Finders sidofält i macOS

Från början är det en ganska liten skara källor som går att nå via sidofältet i Finder i macOS. Tack och lov går det snabbt att själva bestämma exakt vilka genvägar som ska synas och vilka som inte ska det.

Test: Netgear Orbi AX6000 (RBK863s) – Ett snabbt, men lite lustigt, syskon

Netgears Orbi-serie av nätverksprodukter har fått en hel del god feedback, framförallt gällande stabilitet och prestanda. Så vart passar nya RBK863s in? För helt lätt är det inte att navigera i djungeln av beteckningar.

Test: MSI Creator Z16 HX Studio – En bärbar dator med extra allt

Creator är en av MSI:s mest påkostade serier bärbara datorer avsedda i första hand för kreatörer av allehanda slag. Så vad kan man då göra med en laptop i toppsegmentet av serien, för närmare 40 000 kr?

Installera om och återställ Windows 11

Börjar datorn känns trött och seg? Eller vill du bara återställa Windows 11 av vilken anledning som helst? Här går jag igenom hur du gör exakt det. Direkt inifrån själva operativsystemet.