Spela in 60 istället för 15 sekunders YouTube Shorts

Gillar du artikeln? Stöd sajten med en Swish om du vill.

Det senaste

Vadå ”högst 15 sekunder” tänkte jag lite surt första gången jag skulle göra en YouTube short. Kan jag inte spela in längre? Jo, det kunde jag.

Den här korta texten faller in under det allt mer populära kategorin ”jag fick faktiskt googla det här själv också”. Utifrån det hoppas jag att det finns fler än jag som inte inser att inställningen för att ändra längden på YouTube-shorts från 15 sekunder till 60 sekunder finns rakt framför en hela tiden.

Ändra YouTube shorts till 60 sekunder

  1. Börja med att öppna YouTube-appen, peka på plus-tecknet längst ned och välj Skapa en Shorts-video.

YouTube Shorts - 15 till 60 sekunder

  1. Precis ovanför den stora, röda inspelningsknappen står det lite halvdiskret 15. Peka en gång på 15 för att ändra siffran till 60.

Ändra YouTube Short till 60 sekunder

  1. Ett meddelande dyker nu upp och meddelar att tiden du kan använda för inspelning ändrats till 60 sekunder. Meddelandet får dig även att känna dig lite dum som inte såg inställningen direkt. Åtminstone var det så för undertecknad.

Frågor eller andra funderingar kring YouTube-shorts? Skriv av dig i kommentarerna!

Utvalda produkt- och återförsäljarlänkar i vissa av artiklarna på enkelteknik.se är affiliate-länkar. När ett köp, inom en viss tid, görs via en eller flera av dessa länkar erhåller sajten en mindre provisionsdel på köpesumman. Läs mer.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Du kanske även gillar

Det senaste

Varför är min Mac-dator så långsam?

Nyare Mac-datorer är i regel förbaskat snabba på det mesta. Men det finns framförallt en sak som gör att även den vassaste MacBook-datorn kan sega ihop totalt. Tack och lov är lösningen oftast extremt enkelt.

Recension: Dreame Z10 Station – Dags att se upp, Dyson

En av de tråkigaste sakerna med Dysons populära skaftdammsugare är att de många gånger skapar ett litet rökmoln när man tömmer dem. Något sådant är det inte tal om med Dreames Z10 Station.

Bestäm var skärmbilder ska sparas i macOS

Skärmbild, skärmavbildning, print screen, screenshot, skärmdump. Kärt barn har många namn. Men varför i hela världen ska alla sparas på skrivbordet? Så bestämmer du själv var dina skärmbilder ska placeras.

Hur lämnar jag uppgifter om Skattehemvist i Google AdSense?

Om du använder AdSense antingen för YouTube eller för att visa annonser på din webbsida kommer du förr eller senare behöva bevisa din så kallade skattehemvist. Vad är då det och hur gör man?