Spela in 60 istället för 15 sekunders YouTube Shorts

Gillar du artikeln? Stöd sajten med en Swish om du vill.

Vadå ”högst 15 sekunder” tänkte jag lite surt första gången jag skulle göra en YouTube short. Kan jag inte spela in längre? Jo, det kunde jag.

Den här korta texten faller in under det allt mer populära kategorin ”jag fick faktiskt googla det här själv också”. Utifrån det hoppas jag att det finns fler än jag som inte inser att inställningen för att ändra längden på YouTube-shorts från 15 sekunder till 60 sekunder finns rakt framför en hela tiden.

Ändra YouTube shorts till 60 sekunder

  1. Börja med att öppna YouTube-appen, peka på plus-tecknet längst ned och välj Skapa en Shorts-video.

YouTube Shorts - 15 till 60 sekunder

  1. Precis ovanför den stora, röda inspelningsknappen står det lite halvdiskret 15. Peka en gång på 15 för att ändra siffran till 60.

Ändra YouTube Short till 60 sekunder

  1. Ett meddelande dyker nu upp och meddelar att tiden du kan använda för inspelning ändrats till 60 sekunder. Meddelandet får dig även att känna dig lite dum som inte såg inställningen direkt. Åtminstone var det så för undertecknad.

Frågor eller andra funderingar kring YouTube-shorts? Skriv av dig i kommentarerna!

Utvalda produkt- och återförsäljarlänkar i vissa av artiklarna på enkelteknik.se är affiliate-länkar. När ett köp, inom en viss tid, görs via en eller flera av dessa länkar erhåller sajten en mindre provisionsdel på köpesumman. Läs mer.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ställ en fråga »

Det senaste

Du kanske också gillar

Så visar du ett rutnät i kameran på iPhone

Ser fotona du tar med din iPhone ut som att du är på väg att ramla samtidigt som du knäpper dem? Så rätar du upp tillvaron genom att visa ett rutnät på skärmen i kamera-appen!

Varför blir vissa mobilskal gula med tiden?

Ja, varför blir det där genomskinliga, supersnygga silikon- eller TPU-skalet gult efter en tids användning? Och vad kan man göra åt det? Går det ens att fixa?

Dölj inlägg från en specifik kontakt på Instagram

Visste du att det går att inaktivera (muta) händelser och inlägg från en viss kontakt på Instagram, så de inte längre visas i din "feed"? Så går du tillväga!

Flytta flera appar samtidigt på iPhone och iPad

Visste du att det går att flytta fler än en app samtidigt på iPhone? Till och med hur många som helst. Nej. Inte jag heller. Men det går faktiskt. Så gör du!
Send this to a friend