Se gamla och missade notiser på iPhone

Irritationen när man fått något spännande i någon app men inte har en susning om vad eller i vilken app.

Det senaste

Råkade du låsa upp telefonen och missade att hinna läsa vad som stod i den senaste notifikationen? Ingen fara, så ser du samtliga olästa notifikationer igen!

Att inte hinna läsa en ny notifikation kan vara riktigt irriterande. Framförallt då man många gånger inte hinner se vilken app den faktiskt kommer från och då inte vet vart man ens ska börja leta för att få tag i den när telefonen väl är upplåst.

Tack och lov går det att få fatt i olästa notifikationer både enkelt och snabbt. Som vanligt handlar det om att veta exakt vart och hur på skärmen man ska ”swipa” för att de ska dyka upp igen.

Se olästa notifikationer på iPhone

Om din telefon är låst: Peka mitt på skärmen och dra fingret uppåt för att trolla fram listan med de senaste, olästa notiserna.

Se notiser iPhone - Svep uppåt från mitten

Om din telefon är upplåst: Dra fingret in över skärmen, från mitten av toppen på telefonen för att få fram listan med olästa notifikationer.

Se gamla notiser - iPhone - Upplåst

Radera en eller flera notiser på iPhone

Skulle du vilja radera en eller flera notiser från listan, utan att för den delen öppna dem i respektive app, går även detta att göra. För att radera notiserna en och en sveper du över respektive notis från höger till vänster. I listan som dyker upp väljer du Rensa. Har appen skapat flera olika notiser står det istället Rensa alla.

iPhone - Rensa - Ta bort en notis - Notifikation

Skulle du vilja rensa samtliga notiser görs detta enklast genom att peka på det lilla krysset högst upp till höger ovanför listan.

Inga större konstigheter när man vet hur man ska svepa runt med fingrarna på skärmen. Stöter du på funderingar eller frågetecken är du varmt välkommen att dela med dig av dem i kommentarerna här nedanför!

Christoffer
Administratör och grundare av enkelteknik.se. Modererar och författar det mesta på sajten.

Dela gärna artikeln om du gillar den.

Frågor

Hjälpte texten dig?

Allt innehåll på enkelteknik.se är gratis och finansieras genom annonsering, samarbeten och donationer. Alla bidrag, oavsett summa, tas tacksamt emot på nedanstående Swish-nummer.

Swish-nummer: 123 404 34 36

Skicka gärna med din e-post-adress om du väljer att stödja oss, så vi får möjlighet att återkomma med ett personligt tack!

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Det senaste

Ta en skärmbild (print screen) på iPhone 12 (+ Pro och mini)

Nytt år, ny iPhone (som visserligen släpptes 2020) och ett nytt sätt att ta skärmbilder, eller? Nej, precis som iPhone 12 i övrigt är allt faktiskt väldigt sig likt även här.

Test: Nokia 6300 4G & Nokia 8000 4G – Är mindre mer?

Klassiskt Nokia-utseende, knappsats, bra batteritid och stöd för både Google Maps, Facebook och andra moderna appar? Det låter ändå ganska bra.

Varför drar en telefon mer batteri när det är kallt?

Att vara utomhus i minusgrader kan ha en stor inverkan på din telefons batteritid. Här tänkte jag försöka reda ut varför det är så och vad man kan göra åt det.

Test: Marshall Major III Bluetooth – Prisvärda eller överskattade?

Marshall har på senare år gjort sig ett ordentligt namn inom hörlurar- och högtalare i de lite vettigare prissegmenten. Hur är det då att använda en av deras långkörare, Major III Bluetooth?

Test: Brother HL-L2350DW – En enkel, monokrom och pålitlig laserskrivare

Om man är ute efter en trådlös laserskrivare med vettiga driftskostnader och utskrifter i svartvitt, kan då Brothers HL-L2350DW vara ett alternativ?

Se gamla och missade notiser på iPhone

Råkade du låsa upp telefonen och missade att hinna läsa vad som stod i den senaste notifikationen? Ingen fara, så ser du samtliga olästa notifikationer igen!

Relaterat innehåll

Send this to a friend