Hoppa riktigt snabbt mellan olika hemskärmar på iPhone

Gillar du artikeln? Stöd sajten med en Swish om du vill.

Det senaste

En app till. En app till. En app till. Och vips står man där med sjuhundratretton hemskärmar och ska ta sig till den sista av dem. Så kommer du dit snabbt!

Att så fort som möjligt försöka ta sig från den första hemskärmen till den sista är nog att betrakta som ett lyxproblem. Men även lyxproblem har lösningar. I detta fall stavas lösningen att inte swipa vänster och höger för att gå igenom dina hemskärmar en i taget.

Peka och dra istället med ett finger över den lilla linjen längst ned på skärmen. Den som visar hur många hemskärmar du faktiskt samlat på dig. Så snart den lyser upp är det bara att flytta fingret lite åt det ena eller det andra hållet för att snabbt som vinden hoppa mellan dina olika hemskärmar.

Byt hemskärm snabbt på iPhone
Det räcker med att direkt dra fingret över indikatorn för de olika hemskärmarna för att direkt börja bläddra mellan dem!

Smidigt som bara den! Hade du koll på funktionen? Personligen hade jag det verkligen inte alls. Man lär sig något varje dag.

Utvalda produkt- och återförsäljarlänkar i vissa av artiklarna på enkelteknik.se är affiliate-länkar. När ett köp, inom en viss tid, görs via en eller flera av dessa länkar erhåller sajten en mindre provisionsdel på köpesumman. Läs mer.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Du kanske även gillar

Det senaste

Varför är min Mac-dator så långsam?

Nyare Mac-datorer är i regel förbaskat snabba på det mesta. Men det finns framförallt en sak som gör att även den vassaste MacBook-datorn kan sega ihop totalt. Tack och lov är lösningen oftast extremt enkelt.

Recension: Dreame Z10 Station – Dags att se upp, Dyson

En av de tråkigaste sakerna med Dysons populära skaftdammsugare är att de många gånger skapar ett litet rökmoln när man tömmer dem. Något sådant är det inte tal om med Dreames Z10 Station.

Bestäm var skärmbilder ska sparas i macOS

Skärmbild, skärmavbildning, print screen, screenshot, skärmdump. Kärt barn har många namn. Men varför i hela världen ska alla sparas på skrivbordet? Så bestämmer du själv var dina skärmbilder ska placeras.

Hur lämnar jag uppgifter om Skattehemvist i Google AdSense?

Om du använder AdSense antingen för YouTube eller för att visa annonser på din webbsida kommer du förr eller senare behöva bevisa din så kallade skattehemvist. Vad är då det och hur gör man?