Hoppa riktigt snabbt mellan olika hemskärmar på iPhone

Gillar du artikeln? Stöd sajten med en Swish om du vill.

En app till. En app till. En app till. Och vips står man där med sjuhundratretton hemskärmar och ska ta sig till den sista av dem. Så kommer du dit snabbt!

Att så fort som möjligt försöka ta sig från den första hemskärmen till den sista är nog att betrakta som ett lyxproblem. Men även lyxproblem har lösningar. I detta fall stavas lösningen att inte swipa vänster och höger för att gå igenom dina hemskärmar en i taget.

Peka och dra istället med ett finger över den lilla linjen längst ned på skärmen. Den som visar hur många hemskärmar du faktiskt samlat på dig. Så snart den lyser upp är det bara att flytta fingret lite åt det ena eller det andra hållet för att snabbt som vinden hoppa mellan dina olika hemskärmar.

Byt hemskärm snabbt på iPhone
Det räcker med att direkt dra fingret över indikatorn för de olika hemskärmarna för att direkt börja bläddra mellan dem!

Smidigt som bara den! Hade du koll på funktionen? Personligen hade jag det verkligen inte alls. Man lär sig något varje dag.

Utvalda produkt- och återförsäljarlänkar i vissa av artiklarna på enkelteknik.se är affiliate-länkar. När ett köp, inom en viss tid, görs via en eller flera av dessa länkar erhåller sajten en mindre provisionsdel på köpesumman. Läs mer.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ställ en fråga »

Det senaste

Du kanske också gillar

Så visar du ett rutnät i kameran på iPhone

Ser fotona du tar med din iPhone ut som att du är på väg att ramla samtidigt som du knäpper dem? Så rätar du upp tillvaron genom att visa ett rutnät på skärmen i kamera-appen!

Varför blir vissa mobilskal gula med tiden?

Ja, varför blir det där genomskinliga, supersnygga silikon- eller TPU-skalet gult efter en tids användning? Och vad kan man göra åt det? Går det ens att fixa?

Dölj inlägg från en specifik kontakt på Instagram

Visste du att det går att inaktivera (muta) händelser och inlägg från en viss kontakt på Instagram, så de inte längre visas i din "feed"? Så går du tillväga!

Flytta flera appar samtidigt på iPhone och iPad

Visste du att det går att flytta fler än en app samtidigt på iPhone? Till och med hur många som helst. Nej. Inte jag heller. Men det går faktiskt. Så gör du!
Send this to a friend