Svar till: Nerladdning av Windows 10

Hem Datorer Nerladdning av Windows 10 Svar till: Nerladdning av Windows 10

#23794
Christoffer
Keymaster

Hej! Trist när det blir problem med uppdateringar, framförallt till den grad att de kräver en ominstallation :-/ Oavsett, för att svara på dina frågor :-)

1. Absolut! Om det är denna guide du syftar på går det alldeles utmärkt att skapa installationsmediet på vilken Windows-dator som helst.

2. Du behöver inte ange någon produktnyckel för att ladda ned Windows 10. Faktum är att du till och med kan ladda ned, installera och använda Windows 10 utan att ange någon produktnyckel över huvud taget. Däremot förblir vissa saker i operativsystemet låsta tills det aktiveras.

Om du tidigare har använt Windows 10 på datorn _bör_ installationen även känna av detta själv när Windows 10 installeras och då aktivera operativsystemet automatiskt. Skulle detta inte vara fallet fungerar det troligen att ange den gamla koden från Windows 7, som vid uppgraderingen ska ha konverteras till en kod för Windows 10. Alternativt och om du fortfarande kan komma in på Windows i den gamla datorn kan du även testa detta för att försöka få fram koden.

Men som sagt, du behöver inte längre ange någon produktnyckel för att installera Windows. Så tekniskt sett och oavsett om Windows aktiveras automatiskt eller inte kan du troligen komma åt datorn tillräckligt för att använda Firewire-anslutningen för det du behöver göra :-)

Nya artiklar