Flytta flera appar samtidigt på iPhone och iPad

Gillar du artikeln? Stöd sajten med en Swish om du vill.

Visste du att det går att flytta fler än en app samtidigt på iPhone? Till och med hur många som helst. Nej. Inte jag heller. Men det går faktiskt. Så gör du!

Om du givit dig på att omorganisera (eller kanske bara organisera) innehållet i din iPhone eller iPad har du garanterat upplevt den något tradiga processen att dra respektive app till sin nya destination en efter en.

Så behöver det däremot inte vara! Det går nämligen att markera flera appar och flytta dem samtidigt, både mellan olika hemskärmar, in i mappar och ut från mappar.

Flytta flera appar samtidigt på iPhone/iPad

  1. Börja med att peka någonstans på skärmen i cirka en sekund så alla appar börjar skaka lite försiktigt fram och tillbaka. Exakt samma sak du gör när du ska ta bort eller flytta appar som vanligt med andra ord.
  2. Ta nu tag i en av apparna som ska flyttas genom att peka på den och dra den någon millimeter så att minustecknet ovanför appen försvinner.
  3. Medan du fortfarande håller fast i den första appen är det sedan bara att använda ett annat ledigt finger för att en och en peka på flera appar. Detta lägger till dem under den första appen. Den lilla siffran i hörnet av app-högen talar om hur många du håller i för stunden.

iPhone - iPad - Flytta flera appar samtidigt

  1. När du samlat ihop alla appar som ska flyttas är det bara dra dem till sin nya destination, precis som om det bara var en enstaka app som skulle flyttas.

Smidigt eller hur! Var det bara jag som helt hade missat denna funktion eller var den ny för dig med?

Utvalda produkt- och återförsäljarlänkar i vissa av artiklarna på enkelteknik.se är affiliate-länkar. När ett köp, inom en viss tid, görs via en eller flera av dessa länkar erhåller sajten en mindre provisionsdel på köpesumman. Läs mer.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ställ en fråga »

Det senaste

Du kanske också gillar

Så visar du ett rutnät i kameran på iPhone

Ser fotona du tar med din iPhone ut som att du är på väg att ramla samtidigt som du knäpper dem? Så rätar du upp tillvaron genom att visa ett rutnät på skärmen i kamera-appen!

Varför blir vissa mobilskal gula med tiden?

Ja, varför blir det där genomskinliga, supersnygga silikon- eller TPU-skalet gult efter en tids användning? Och vad kan man göra åt det? Går det ens att fixa?

Dölj inlägg från en specifik kontakt på Instagram

Visste du att det går att inaktivera (muta) händelser och inlägg från en viss kontakt på Instagram, så de inte längre visas i din "feed"? Så går du tillväga!
Send this to a friend