Flytta flera appar samtidigt på iPhone och iPad

Gillar du artikeln? Stöd sajten med en Swish om du vill.

Det senaste

Lägg till fler Favoriter i Finders sidofält i macOS

Från början är det en ganska liten skara källor som går att nå via sidofältet i Finder i macOS. Tack och lov går det snabbt att själva bestämma exakt vilka genvägar som ska synas och vilka som inte ska det.

Visste du att det går att flytta fler än en app samtidigt på iPhone? Till och med hur många som helst. Nej. Inte jag heller. Men det går faktiskt. Så gör du!

Om du givit dig på att omorganisera (eller kanske bara organisera) innehållet i din iPhone eller iPad har du garanterat upplevt den något tradiga processen att dra respektive app till sin nya destination en efter en.

Så behöver det däremot inte vara! Det går nämligen att markera flera appar och flytta dem samtidigt, både mellan olika hemskärmar, in i mappar och ut från mappar.

Flytta flera appar samtidigt på iPhone/iPad

  1. Börja med att peka någonstans på skärmen i cirka en sekund så alla appar börjar skaka lite försiktigt fram och tillbaka. Exakt samma sak du gör när du ska ta bort eller flytta appar som vanligt med andra ord.
  2. Ta nu tag i en av apparna som ska flyttas genom att peka på den och dra den någon millimeter så att minustecknet ovanför appen försvinner.
  3. Medan du fortfarande håller fast i den första appen är det sedan bara att använda ett annat ledigt finger för att en och en peka på flera appar. Detta lägger till dem under den första appen. Den lilla siffran i hörnet av app-högen talar om hur många du håller i för stunden.

iPhone - iPad - Flytta flera appar samtidigt

  1. När du samlat ihop alla appar som ska flyttas är det bara dra dem till sin nya destination, precis som om det bara var en enstaka app som skulle flyttas.

Smidigt eller hur! Var det bara jag som helt hade missat denna funktion eller var den ny för dig med?

Utvalda produkt- och återförsäljarlänkar i vissa av artiklarna på enkelteknik.se är affiliate-länkar. När ett köp, inom en viss tid, görs via en eller flera av dessa länkar erhåller sajten en mindre provisionsdel på köpesumman. Läs mer.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Du kanske även gillar

Det senaste

Lägg till fler Favoriter i Finders sidofält i macOS

Från början är det en ganska liten skara källor som går att nå via sidofältet i Finder i macOS. Tack och lov går det snabbt att själva bestämma exakt vilka genvägar som ska synas och vilka som inte ska det.

Test: Netgear Orbi AX6000 (RBK863s) – Ett snabbt, men lite lustigt, syskon

Netgears Orbi-serie av nätverksprodukter har fått en hel del god feedback, framförallt gällande stabilitet och prestanda. Så vart passar nya RBK863s in? För helt lätt är det inte att navigera i djungeln av beteckningar.