Dölj inlägg från en specifik kontakt på Instagram

Gillar du artikeln? Stöd sajten med en Swish om du vill.

Det senaste

Lägg till fler Favoriter i Finders sidofält i macOS

Från början är det en ganska liten skara källor som går att nå via sidofältet i Finder i macOS. Tack och lov går det snabbt att själva bestämma exakt vilka genvägar som ska synas och vilka som inte ska det.

Visste du att det går att inaktivera (muta) händelser och inlägg från en viss kontakt på Instagram, så de inte längre visas i din ”feed”? Så går du tillväga!

Vi har nog alla den där personen (eller företaget) i vår närhet som kanske publicerar något inlägg för mycket på Instagram och ibland kan det i ärlighetens namn var lite skönt att distansera sig från detta.

Vi vill ju däremot gärna fortfarande följa kontot samtidigt som vi är lite blyga och helst inte vill låta ägaren av kontot veta att inläggsmängden blivit lite väl påtaglig. Så hur löser vi det, lite sådär lagom passivt?

Stäng av inlägg och händelser från en viss kontakt på Instagram

Nedanstående fungerar både på iPhone- och Android-telefoner.

  1. Vi börjar med att öppna Instagram-appen. Därefter navigerar vi till den kontakt vi vill slippa ett tag och väljer alternativet Följer.

Inaktivera notiser från specifik kontakt på Instagram

  1. I listan som dyker upp pekar vi på Inaktivera. Efter det är det fritt fram att stänga av antingen inlägg, händelser eller båda från kontot i fråga.

Intagram - Stäng av notiser från en viss kontakt

  1. Svårare än så var det inte! Precis som det står meddelas heller inte personen eller företaget i fråga på något sätt om våra inställningar.
  2. För att återigen börja se inlägg och händelser från det inaktiverade kontot är det bara repetera processen omvänt.

Trillar du över några frågor eller funderingar är du som vanligt välkommen att dela med dig av dem i kommentarerna här nedanför.

Utvalda produkt- och återförsäljarlänkar i vissa av artiklarna på enkelteknik.se är affiliate-länkar. När ett köp, inom en viss tid, görs via en eller flera av dessa länkar erhåller sajten en mindre provisionsdel på köpesumman. Läs mer.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Du kanske även gillar

Det senaste

Lägg till fler Favoriter i Finders sidofält i macOS

Från början är det en ganska liten skara källor som går att nå via sidofältet i Finder i macOS. Tack och lov går det snabbt att själva bestämma exakt vilka genvägar som ska synas och vilka som inte ska det.

Test: Netgear Orbi AX6000 (RBK863s) – Ett snabbt, men lite lustigt, syskon

Netgears Orbi-serie av nätverksprodukter har fått en hel del god feedback, framförallt gällande stabilitet och prestanda. Så vart passar nya RBK863s in? För helt lätt är det inte att navigera i djungeln av beteckningar.

Test: MSI Creator Z16 HX Studio – En bärbar dator med extra allt

Creator är en av MSI:s mest påkostade serier bärbara datorer avsedda i första hand för kreatörer av allehanda slag. Så vad kan man då göra med en laptop i toppsegmentet av serien, för närmare 40 000 kr?

Installera om och återställ Windows 11

Börjar datorn känns trött och seg? Eller vill du bara återställa Windows 11 av vilken anledning som helst? Här går jag igenom hur du gör exakt det. Direkt inifrån själva operativsystemet.