Dölj inlägg från en specifik kontakt på Instagram

Gillar du artikeln? Stöd sajten med en Swish om du vill.

Visste du att det går att inaktivera (muta) händelser och inlägg från en viss kontakt på Instagram, så de inte längre visas i din ”feed”? Så går du tillväga!

Vi har nog alla den där personen (eller företaget) i vår närhet som kanske publicerar något inlägg för mycket på Instagram och ibland kan det i ärlighetens namn var lite skönt att distansera sig från detta.

Vi vill ju däremot gärna fortfarande följa kontot samtidigt som vi är lite blyga och helst inte vill låta ägaren av kontot veta att inläggsmängden blivit lite väl påtaglig. Så hur löser vi det, lite sådär lagom passivt?

Stäng av inlägg och händelser från en viss kontakt på Instagram

Nedanstående fungerar både på iPhone- och Android-telefoner.

  1. Vi börjar med att öppna Instagram-appen. Därefter navigerar vi till den kontakt vi vill slippa ett tag och väljer alternativet Följer.

Inaktivera notiser från specifik kontakt på Instagram

  1. I listan som dyker upp pekar vi på Inaktivera. Efter det är det fritt fram att stänga av antingen inlägg, händelser eller båda från kontot i fråga.

Intagram - Stäng av notiser från en viss kontakt

  1. Svårare än så var det inte! Precis som det står meddelas heller inte personen eller företaget i fråga på något sätt om våra inställningar.
  2. För att återigen börja se inlägg och händelser från det inaktiverade kontot är det bara repetera processen omvänt.

Trillar du över några frågor eller funderingar är du som vanligt välkommen att dela med dig av dem i kommentarerna här nedanför.

Utvalda produkt- och återförsäljarlänkar i vissa av artiklarna på enkelteknik.se är affiliate-länkar. När ett köp, inom en viss tid, görs via en eller flera av dessa länkar erhåller sajten en mindre provisionsdel på köpesumman. Läs mer.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ställ en fråga »

Det senaste

Du kanske också gillar

Så visar du ett rutnät i kameran på iPhone

Ser fotona du tar med din iPhone ut som att du är på väg att ramla samtidigt som du knäpper dem? Så rätar du upp tillvaron genom att visa ett rutnät på skärmen i kamera-appen!

Varför blir vissa mobilskal gula med tiden?

Ja, varför blir det där genomskinliga, supersnygga silikon- eller TPU-skalet gult efter en tids användning? Och vad kan man göra åt det? Går det ens att fixa?

Flytta flera appar samtidigt på iPhone och iPad

Visste du att det går att flytta fler än en app samtidigt på iPhone? Till och med hur många som helst. Nej. Inte jag heller. Men det går faktiskt. Så gör du!
Send this to a friend