Välkommen in till enkelteknik.se

Gillar du artikeln? Stöd sajten med en Swish om du vill.

Det senaste

Lägg till fler Favoriter i Finders sidofält i macOS

Från början är det en ganska liten skara källor som går att nå via sidofältet i Finder i macOS. Tack och lov går det snabbt att själva bestämma exakt vilka genvägar som ska synas och vilka som inte ska det.

Efter att många gånger både själva och i sällskap med vänner och bekanta brottats med frågor som; Hur kopplar jag datorn till TV:n?Hur sjutton jag får fast ett displayskydd på telefonen utan att det blir en miljon bubblor? och Varför ska jag köpa en router och inte en switch? De är ju samma pryl, eller? började vi strax innan julen 2014 få nog.

Begravda i Googles sökresultat finns en mängd webbplatser med alldeles förträffliga svar på ovanstående frågor – och en oändlig mängd fler. Kruxet är att du aldrig vet om informationen du hittar är superbra, ohyggligt svår att ta till sig eller rent av bara larv. Här flammade lågan som kom att bli enkelteknik.se upp.

Vi vill, både med hjälp av Googles sökresultat och på egna ben, skapa vad som ska bli den största databasen med enkla, hjälpsamma och trevligt författade tekniska artiklar.

Vår målsättning är att du aldrig
inte ska förstå vad som menas.

Till exempel som meningen nyss. Hopplöst – eller hur?

Initalt är enkelteknik.se ett idéelt vid-sidan-av-vanliga-jobb-projekt. Men målsättningen är att på ett eller annat sätt finansieras genom vår egen existens. Alla artiklar och guider kommer dock alltid vara gratis. Det enkla ska genomsyra inte bara sättet artiklarna är skrivna på och ämnena de berör. Utan även sättet artiklarna hittas och mottas på.

Vi hoppas du uppskattar materialet som finns och kommer finnas här på enkelteknik.se. Vi är tacksamma för all hjälp och feedback vi kan få för att tillsammans, sakta men säkert, skapa en fantastisk portal för enkelt förklarad teknik.

/ Christoffer, grundare enkelteknik.se

Utvalda produkt- och återförsäljarlänkar i vissa av artiklarna på enkelteknik.se är affiliate-länkar. När ett köp, inom en viss tid, görs via en eller flera av dessa länkar erhåller sajten en mindre provisionsdel på köpesumman. Läs mer.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Du kanske även gillar

Det senaste

Lägg till fler Favoriter i Finders sidofält i macOS

Från början är det en ganska liten skara källor som går att nå via sidofältet i Finder i macOS. Tack och lov går det snabbt att själva bestämma exakt vilka genvägar som ska synas och vilka som inte ska det.

Test: Netgear Orbi AX6000 (RBK863s) – Ett snabbt, men lite lustigt, syskon

Netgears Orbi-serie av nätverksprodukter har fått en hel del god feedback, framförallt gällande stabilitet och prestanda. Så vart passar nya RBK863s in? För helt lätt är det inte att navigera i djungeln av beteckningar.