Då har vi varit live ganska precis en hel månad. April bjöd på fem stycken nya guider där idéer till ett par av frågeställningarna faktiskt kommit direkt från våra besökare.

Vad har jag för IP-adress och vad är det för något?
Hur använder jag ”Hitta min iPhone” för att göra telefonen säker?
Hur skickar man musik via Bluetooth?
Boot Camp – Installera Windows på din Mac
Så startar du Windows 7 och 8 i felsäkert läge


Vi vill ha mer av det här! Alltså tips. Det spelar ingen roll hur urbota dumt eller pinsamt du tycker det låter. Hur startar jag min dator? och Ska telefonen verkligen lukta bränt? är utan tvekan väldigt vettiga frågeställningar (även om just dessa två förmodligen kan svaras på med relativt korta texter). Men kan vi bara hjälpa någon är vi mer än nöjda!

Likaså med själva texterna. Är det någon som förstår vad vi skriver eller känns instruktionerna krångliga, onödigt djupgående eller rent av svåra? All kritik är bra kritik. Så släng in ditt tips i kommentarerna eller i Tipsa oss – rutan lite längre ned till höger (eller bara lite längre ned om du besöker oss via en mobiltelefon).

I övrigt är vi väldigt nöjda med vår första levnadsmånad. Responsen har varit övervägande god och vi har fått in en del tips gällande både design och upplägg av själva sajten, samt några artikelförslag. Vi börjar även dyka upp i sökmotorerna vilket känns hur kul som helst!

Tack för att du besöker oss, vi hoppas du har användning av våra artiklar!

// Christoffer, grundare enkelteknik.se

Relaterat innehåll

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here