Warning: Illegal string offset 'font_awesome' in /home/enkeltek/enkelteknik.se/wp-content/plugins/td-composer/includes/tdc_main.php on line 398

Svar till: Koppla fler telefoner till samma högtalare

Hem Ljud & Bild Koppla fler telefoner till samma högtalare Svar till: Koppla fler telefoner till samma högtalare

#3907
Christoffer
Keymaster

Många högtalare kan bara vara kopplade till en enhet/telefon i taget. För att koppla om högtalaren till en annan telefon brukar man oftast få göra ett av följande:

1. Om du har en knapp på högtalaren med en bluetooth-symbol, testa att hålla den intryckt i typ 5-10 sekunder. Förmodligen börjar högtalaren nu blinka med någon liten lampa, vilket indikerar att den är i så kallat sync-läge. Kan även vara värt att kolla manualen för hur man ställer den i sökläge, om du har manualen kvar. Så snart högtalaren är i sökläge bör den dyka upp i andra telefoner som söker efter Bluetooth-enheter.

2. Ibland har inte högtalaren någon bluetooth-knapp. Då krävs det istället att man väljer att den telefon högtalaren för tillfället är kopplad till ska ”glömma bort” högtalaren. Detta görs nästan alltid direkt i bluetooth-inställningarna. Klicka på högtalaren och välj ”glöm bort” (eller liknande). Förmodligen ställer sig nu högtalaren i sökläge och du kan se den i den andra telefonen.

Kolla även vår guide kring just bluetooth-koppligar.

  • Det här svaret redigerades för 7 år, 8 månader sedan av Christoffer.

Nya artiklar