Warning: Illegal string offset 'font_awesome' in /home/enkeltek/enkelteknik.se/wp-content/plugins/td-composer/includes/tdc_main.php on line 398

Koppla fler telefoner till samma högtalare

Hem Ljud & Bild Koppla fler telefoner till samma högtalare

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #3905 Svara
  Högtalare
  Gäst

  Har en bluetooth högtalare som jag köpte på Biltema för några veckor sedan. Funkar bra med min telefon, men skullecilja koppla så att sambon kan använda sin också.

  Men får inte upp högtalaren alls när hon söker efter den. Hon har en iPhone 4s om det gör någon skillnad.

  #3907 Svara
  Christoffer
  Keymaster

  Många högtalare kan bara vara kopplade till en enhet/telefon i taget. För att koppla om högtalaren till en annan telefon brukar man oftast få göra ett av följande:

  1. Om du har en knapp på högtalaren med en bluetooth-symbol, testa att hålla den intryckt i typ 5-10 sekunder. Förmodligen börjar högtalaren nu blinka med någon liten lampa, vilket indikerar att den är i så kallat sync-läge. Kan även vara värt att kolla manualen för hur man ställer den i sökläge, om du har manualen kvar. Så snart högtalaren är i sökläge bör den dyka upp i andra telefoner som söker efter Bluetooth-enheter.

  2. Ibland har inte högtalaren någon bluetooth-knapp. Då krävs det istället att man väljer att den telefon högtalaren för tillfället är kopplad till ska ”glömma bort” högtalaren. Detta görs nästan alltid direkt i bluetooth-inställningarna. Klicka på högtalaren och välj ”glöm bort” (eller liknande). Förmodligen ställer sig nu högtalaren i sökläge och du kan se den i den andra telefonen.

  Kolla även vår guide kring just bluetooth-koppligar.

  • Det här svaret redigerades för 8 år, 1 månad sedan av Christoffer.
Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
Svar till: Koppla fler telefoner till samma högtalare
Information om dig:Nya artiklar