Svar till: Virus efter ominstallation av Windows 10

Hem Webbdesign & Programmering Virus efter ominstallation av Windows 10 Svar till: Virus efter ominstallation av Windows 10

#11635
Christoffer
Keymaster

Hej! Det tipset kan absolut vara sant. Dock beror det lite på när du gjorde avbildningen och hur du valde att ominstallera Windows. Att exempelvis Återställa datorn och i den processen välja att ”Ta bort alla filer” (såsom vi går igenom här, steg 2, punkt 3) raderar hårddisken i fråga och tar bort de mesta på den innan Windows installeras om.

Det allra bästa sättet att helt säkert veta att man blivit av med alla virus är dock, som rådet du fick, att formatera datorns hårddisk och installera en helt ren kopia av Windows. Så länge du har en produktnyckel till Windows är detta egentligen inga jättestora konstigheter. Så om du vill vara helt säker på att allt verkligen raderats skulle jag rekommendera att följa vår guide för hur du installerar om Windows 10 från en vanlig USB-sticka.

Det krävs kanske lite datorvana för att ta sig genom processen, men har du redan fixat att skapa en backupsticka och installera Windows från den borde det inte vara några problem :-)

Nya artiklar