Ett och ett halvt år har nu gått sedan vi slog upp (de elektroniska) portarna. Just denna bloggdel av sajten har under den tiden varit i princip helt orörd. Men av en anledning. Att fokus istället legat på det som är viktigt och som vi vill vara bäst på – förklara mer och fler saker på ett vettigt sätt!

Vi startade i april 2015 med tio stycken artiklar. Idag har artikeldatabasen växt till 110 stycken. Uppenbarligen gillar också våra besökare vad som skrivs, för även de har ökat. För ganska precis ett år sedan var vi uppe och nosade på 200 besökare om dagen. Något som kändes hur häftigt som helst. Idag, ett år senare, nosar vi istället på 2.000 besökare om dagen. Helt galet.


Något annat som är fantastiskt kul är alla de kommentarer som trillar in för våra artiklar och guider. Vi försöker vara så aktiva det bara går med att svara på frågor och hjälpa till när ni kör fast någonstans. Vi vet (väldigt) långt ifrån allt om teknik och elektronik. Men allt eftersom knepigare och klurigare frågor ställs i anslutning till respektive artikel vill jag tro att vi också blir bättre och bättre på att besvara era funderingar.

Fråga vad du vill i Forumet

Vi har sedan några månader tillbaka även dragit igång vårt Forum. Frågor ramlar in här och där och ger både oss och alla besökare mer kött på benen och möjlighet att lära oss nya saker och lösa problem. Har du någon fundering kring vad som helst som har det minsta lilla med teknik att göra är du mer än varmt välkommen att ställa den i Forumet. Ingen registrering eller sådant krångel krävs för att ställa frågor. Det är bara att köra igång direkt!

Förhoppningen och målsättningen framåt är att artikeldatabasen ska öka avsevärt och förhoppningsvis i ännu snabbare takt än hittills. Med detta hoppas vi också så klart att fler och fler besökare hittar till sajten. Har du synpunkter? Frågor? Kritik? Positivitet? Skicka iväg ett mejl eller kommentera gärna. All feedback är bra!

// Christoffer, grundare enkelteknik.se ()

Relaterat innehåll

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here