Apple presenterar (kanske) iPhone 8 den 12 september

0
870
Apple-event den 12 september - Iphone 8

Precis som tidigare år har Apple bjudit in media till presskonferens den 12 september. Blir det en iPhone 7S eller går Apple direkt på nummer 8?

I sedvanligt Apple-manér är det snart dags för höstens stora evenemang från företaget. Inbjudningar har gått ut till flertalet medier att infinna sig på Steve Jobs Theater vid Apples nybyggda högkvarter Apple Park i Kalifornien.

Precis som alltid har inga egentliga fakta kring vad och vilka produkter som faktiskt kommer presenteras följt med inbjudan. Ska man dock gå efter när tidigare modeller av iPhone introducerats är det förmodligen väldigt troligt att just en ny iPhone ser dagens ljus även denna september-månad. En hel del rykten talar för en iPhone 8, även om Apple de senaste åren varit relativt trogna sin vana att lansera S-modeller av respektive iPhone innan nästa ”riktiga” modell släpps.

Utöver iPhone har det också spekulerats i att Apple TV möjligen får sig ett uppsving med stöd för 4K. Säkerligen hittar även en ny version av operativsystemet iOS ut strax efter eventet, gissar vi.

Är du inte en av de närmare 1000 personer som blivit inbjudna till Apple Park kan du se evenemanget live här. Klockan 19.00 svensk tid. För att kunna se på streamen behöver du antingen en iPhone, iPad eller en Mac-dator med Safari. Alternativt en Windows-dator med webbläsaren Microsoft Edge eller en Apple TV.

Relaterat innehåll

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here