The Sims 4 går nu att spela helt gratis

Gillar du artikeln? Stöd sajten med en Swish om du vill.

Det senaste

Lägg till fler Favoriter i Finders sidofält i macOS

Från början är det en ganska liten skara källor som går att nå via sidofältet i Finder i macOS. Tack och lov går det snabbt att själva bestämma exakt vilka genvägar som ska synas och vilka som inte ska det.

Om du inte tidigare testat att laborera med digitala minimänniskor finns nu längre inte någon ursäkt när EA släpper The Sims 4 som gratisspel.

Ja, du läste rätt! Från och med den 18:e oktober går det numera att kostnadsfritt ladda ned och spela grundversionen av klassiska The Sims 4. Varför? Jo, för att Electronic Arts och skaparna Maxis bestämt att det hädanefter ska vara på detta sätt. För att fler spelare ska få möjlighet att spela spelet.

Lite smått spekulativt har det troligen också att göra med att ett gratis basspel kommer få många att öppna upp både intresse och plånbok för att investera i någon av de 12 (!) expansioner som finns till spelet. För att inte tala om alla små tilläggspaket. Varav samtliga (både expansioner och tilläggspaket) fortfarande kostar riktiga pengar som vanligt.

Trots ovanstående, ändå rätt vettiga marknadsföringsdrag för ett spel som lanserades 2014, är det svårt att inte rekommendera spelare som inte äger spelet idag eller som bara vill testa det igen att inte missa möjligheten att göra så.

Spelet finns tillgängligt, helt gratis, för både Windows och macOS (via Origin och Steam), PlayStation 4 och 5 samt Xbox One och Series S/X.

Utvalda produkt- och återförsäljarlänkar i vissa av artiklarna på enkelteknik.se är affiliate-länkar. När ett köp, inom en viss tid, görs via en eller flera av dessa länkar erhåller sajten en mindre provisionsdel på köpesumman. Läs mer.

Lämna ett svar

Please enter your comment!
Please enter your name here

Du kanske även gillar

Det senaste

Lägg till fler Favoriter i Finders sidofält i macOS

Från början är det en ganska liten skara källor som går att nå via sidofältet i Finder i macOS. Tack och lov går det snabbt att själva bestämma exakt vilka genvägar som ska synas och vilka som inte ska det.

Test: Netgear Orbi AX6000 (RBK863s) – Ett snabbt, men lite lustigt, syskon

Netgears Orbi-serie av nätverksprodukter har fått en hel del god feedback, framförallt gällande stabilitet och prestanda. Så vart passar nya RBK863s in? För helt lätt är det inte att navigera i djungeln av beteckningar.

Test: MSI Creator Z16 HX Studio – En bärbar dator med extra allt

Creator är en av MSI:s mest påkostade serier bärbara datorer avsedda i första hand för kreatörer av allehanda slag. Så vad kan man då göra med en laptop i toppsegmentet av serien, för närmare 40 000 kr?

Installera om och återställ Windows 11

Börjar datorn känns trött och seg? Eller vill du bara återställa Windows 11 av vilken anledning som helst? Här går jag igenom hur du gör exakt det. Direkt inifrån själva operativsystemet.