måndag, 16 september, 2019
- Annons -
 • Hem
 • Fråga

Gå tillbaka till gamla Gmail, hur gör man?

Hem Övrigt Gå tillbaka till gamla Gmail, hur gör man?

Detta ämne innehåller 16 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av  Christoffer 2 månader, 1 vecka sedan.

Visar 15 inlägg - 1 till 15 (av 17 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #10366 Svar

  Fredrick

  Öppnade precis min g-mail och såg att de ändrat hela utseendet på den. Gillar inte alls den nya looken! Vet någon hur man går tillbaka till den gamla? /Fredrick

  #10367 Svar

  Christoffer
  Forumledare

  Hej! Noterade faktiskt detta själv tidigare idag! Nu vänjer man sig väl säkert, men som med alla nya designuppdateringar ser det lite ovanligt ut.

  För att gå tillbaka (som jag gjorde :P) klickar du på Kugghjulet uppe till höger (om du öppnar Gmail via en datorwebbläsare). Välj sedan ”Återgå till Klassiska Gmail”.

  // Christoffer, enkelteknik.se

  #10518 Svar

  anki

  Nja så enkelt var det inte att återgå till gamla Gmail, då det i kugghjulet inte finns alternativet ”återgå till klassiska Gmail

  #10519 Svar

  ingvar karlsson

  samma ”problem” gillar inte nya gmail så hur få tillbaka det gamla?

  #10520 Svar

  Marga

  Nä, precis, att återgå till klassiska gmail är borttaget. Förra veckan kunde man det men inte nu.
  Jag byter snart till nåt annat. Så jobbigt med denna nya.

  #10521 Svar

  Christoffer
  Forumledare

  Det stämmer som ni skriver Anki och Ingvar. Google verkar nu ha tagit bort möjligheten att återgå till den tidigare layouten. Det bästa alternativet jag hittat hittills är att klicka på kugghjulet och välja ”Visningstäthet” följt av ”Kompakt”.

  Det ser inte exakt ut som det gjorde tidigare, men man får åtminstone en bättre översikt över mejlen än i standardläget.

  // Christoffer, enkelteknik.se

  #10578 Svar

  Harriet Sohlman

  Hur går man tillbaka till klaasisk gmail. Vill inte ha den urdåliga nya versionen

  #10581 Svar

  Christoffer
  Forumledare

  Tyvärr verkar det inte längre gå att komma tillbaka till den klassiska versionen :-/ Bästa tipset (som jag hittat än så länge) är att göra som jag skriver i inlägget ovanför och välja ”Visningstäthet” följt av ”Kompakt” i Inställningarna.

  // Christoffer, enkelteknik.se

  #10665 Svar

  ida

  Hej
  Jätteproblem…vi tillbaka till det gamla men hittar inte ens kugghjulet..buuu

  #10666 Svar

  Christoffer
  Forumledare

  Ja, lite trist är det allt :-/ Kugghjulet ska finnas uppe till höger om du går in på din G-mail via en vanlig datorwebbläsare.

  #11012 Svar

  Boel Bissmarck

  Hur får man bort den där siffran som har dykt upp framför konversationerna? Varför har efternamnet försvunnit i Utkorgen? Hur får man dit det igen? Hoppas Google själva svarar nu :-)

  #11013 Svar

  Christoffer
  Forumledare

  Hej! Så vitt jag vet indikerar siffran antalet meddelanden i en konversation. Lyckas dessvärre inte hitta något kring hur man eventuellt tar bort den :-/ Däremot kan du ju alltid välja att hålla mejlen separata och inte visa dem i en konversation genom att gå till Kugghjulet > Inställningar. Scrolla nedåt en liten bit och ändra inställningen under Konversationsvy.

  Angående vilket namn som visas när du skickar e-post kan också det ändras i inställningarna. Vi har en guide för just det, som du hittar här.

  Det hade ju varit häftigt om Google själva svarade ja :P

  #11968 Svar

  Frigga Larsson

  Hej Christoffer.
  Fältet inkorgen,stjärnmärkt, uppskjutet, utkast skickat osv glider åt vänster så fort jag ställer mig i maillistan. Hur får jag den att alltid vara ”öppen”? Jag fullständigt avskyr att ”hämta” den delen. Om du förstår vad jag menar.
  Mvh Frigga

  #11970 Svar

  Christoffer
  Forumledare

  Hej! Ja, det är en rätt osmidig funktion kan jag också tycka. Tack och lov går den relativt enkelt att ändra. Högst upp till vänster i Gmail-fönstret finns det tre streck. Dessa ser ut att vara någon form av meny, dock är inte det fallet, utan de tre strecken är istället en knapp för att växla mellan just den infällda menyn och den utfällda. Gmail - Återställa meny

  #11975 Svar

  Frigga Larsson

  Hej igen.
  Så jä-a enkelt!! Tusen tack!!

Visar 15 inlägg - 1 till 15 (av 17 totalt)
Svar till: Gå tillbaka till gamla Gmail, hur gör man?
Din information:Senaste nytt