Försvunna foton

Hem Datorer Försvunna foton

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #33573 Svara
  Pia Olsson
  Gäst

  Hej….Min dator krånglade och skulle därför göra en systemåterställning men något gick fel och när datorn stått och tuggat ett par timmar så stängde jag av manuellt och sen gick den inte att starta kom inte in i windows allt var låst. Fick hjälp med att få igång den och enligt honom då så räddade han foton och annat men märker att massor av foton är borta och är ju så ledsen över detta och ja jag vet att jag borde sparat dem i molnet och si och så men nu är det inte gjort. Går det att få tillbaks eller det är som jag tror kört för alla bilder som försvann…..Vänligen Pia Olsson

  #33574 Svara
  Christoffer
  Keymaster

  Hej! Usch vad tråkigt när sådant händer :-/ Alltid lätt att vara efterklok. Men har det skett så har det och då få man försöka göra det bästa av situationen som den är :-)

  Jag skulle rekommendera att använda t.ex. gratisprogrammet Recuva för att försöka återställa de försvunna bilderna. Jag skrev en guide om detta för några år sedan, du hittar den här. Nu har säkert lite alternativ etc. uppdaterats sedan texten skrevs, men i det stora hela bör tillvägagångssättet vara detsamma. Där skulle åtminstone jag börja :-)

  Om du inte lyckas alls och du verkligen vill få fatt i fotona, samt är okej med att betala för det, skulle jag skicka ett kostnadsförslag antingen till någon välrenommerad firma i närheten där du bor. Alternativt till ibas (https://www.ibas.com/sv) som är ett av de ledande företagen i Sverige när det kommer till just dataåterställning och som i regel oftast får väldigt bra omdömen. Håller tummarna att du får fatt i bilderna igen!

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
Svar till: Försvunna foton
Information om dig:Nya artiklar