Återställningsproblem

Hem Datorer Återställningsproblem

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #29515 Svara
  Filip Forsberg
  Gäst

  Hej det har hänt någonting med min dator efter uppdateringen då alla mina egna filer har försvunnit och filer från datorn också. När jag försöker fsbriksåterställa datorn kommer det upp ”Det går inte att hitta återställningsmiljön
  Sätt i en installations- eller återställningsmediet för Windows och starta om datorn” behöver hjälp! Har kollat på massa sidor och försöker leta hjälp men ingenting har funkat…

  #29516 Svara
  Christoffer
  Keymaster

  Hej! Så vitt jag kan hitta betyder detta att något blivit galet med återställningspartitionen på datorn, alternativt att den helt saknas. Men det är ju verkligen ingen höjdare att alla dina filer försvunnit.

  En sak du skulle kunna testa är ju att försöka återskapa filerna, något som förhoppningsvis går bra så länge du inte hunnit spara för mycket nytt på hårddisken. Jag har en guide för detta som du hittar här.

  Hur gör du annars för att starta själva återställningen? Är det någon inbyggd återställning från datortillverkarens sida (t.ex. att man ska hålla inne någon specifik tangent när datorn startar) eller är det Windows inbyggda återställning?

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
Svar till: Återställningsproblem
Information om dig:Nya artiklar