Återställning till frabriksinställning

Hem Datorer Återställning till frabriksinställning

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #29557 Svara
  Tomas
  Gäst

  Hej!

  Jag har följt eran guide för att återställ och installera om Windows 10/datorn, inför en försäljning. Jag valde den långsamma varianten för att den skulle rensas ordentligt.
  Det stod att det kan ta lång tid och att den kan fastna på en procent, men just nu i skrivande stund har den stått på 64% sen i söndags kväll, alltså snart fem dygn(!) datorn startas om hela tiden med ganska kort intervall.
  Jag vet inte vad jag ska göra? Vänta ännu längre?

  Med vänliga hälsningar
  Tomas

  #29558 Svara
  Christoffer
  Keymaster

  Hej! Vad trist att det strular :-/ Fem dygn skulle jag säga är väl i överkant för vad man ska behöva vänta. Dessutom är det underligt att datorn startar om hela tiden. Jag skulle testa att avbryta återställningen och se om Windows låter dig reparera datorn. Och därefter antingen testa återställningen igen.

  Fungerar inte detta skulle jag nog säga att en återställning med hjälp av Windows på ett USB-minne är den absolut bästa lösningen. Jag har en guide för det här. Dessvärre behöver du tillgång till en annan dator (+ ett USB-minne) för att skapa USB-minnet i fråga. I övrigt ska det bara vara att följa guiden.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
Svar till: Återställning till frabriksinställning
Information om dig:Nya artiklar

Send this to a friend