Svar till: Hur för jag över textmeddelanden från min iPhone till min pc?

Hem Mobilt & Surfplattor Hur för jag över textmeddelanden från min iPhone till min pc? Svar till: Hur för jag över textmeddelanden från min iPhone till min pc?

#19638
Christoffer
Keymaster

Hej! Det verkar tyvärr (och konstigt nog) inte finnas någon inbyggd funktion för detta i iOS. Utan det enda vettiga jag lyckas hitta är tredjepartsprogram, t.ex. detta från iMazing. Fullversionen är tyvärr inte gratis, men det finns en testversion att prova.

Så utan tillgång till en Mac-dator, där du kan välja att se alla meddelanden direkt på datorn om du använder samma Apple-ID på datorns om på telefonen, verkar det vara ett program liknande det jag länkade som gäller är jag rädd :-/

Är det dock bara väldigt få meddelanden som ska sparas går det ju att gå till den aktuella konversationen, trycka och hålla ned på ett av meddelande och välja ”Mer…”. Markera därefter de meddelanden som ska skickas och klicka på den lilla pilen längst ned till höger. Skriv in en e-post-adress högst upp och välj att skicka iväg meddelandena som ett MMS till mejladressen i fråga. Inte supersmidigt och tar en väldig tid om det är många meddelanden (och framförallt bilder). Men det går! :-)

Nya artiklar