Hur för jag över textmeddelanden från min iPhone till min pc?

Hem Mobilt & Surfplattor Hur för jag över textmeddelanden från min iPhone till min pc?

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #19633 Svara
  Annette
  Gäst

  Hej,
  Jag behöver spara och skriva ut en del av mina meddelanden från min iPhone till min pc, eller till min e-post så att jag från denna kan skriva ut. Hur gör jag?
  Frågan gäller dels iMessage dels sms, i meddelanden.

  #19638 Svara
  Christoffer
  Keymaster

  Hej! Det verkar tyvärr (och konstigt nog) inte finnas någon inbyggd funktion för detta i iOS. Utan det enda vettiga jag lyckas hitta är tredjepartsprogram, t.ex. detta från iMazing. Fullversionen är tyvärr inte gratis, men det finns en testversion att prova.

  Så utan tillgång till en Mac-dator, där du kan välja att se alla meddelanden direkt på datorn om du använder samma Apple-ID på datorns om på telefonen, verkar det vara ett program liknande det jag länkade som gäller är jag rädd :-/

  Är det dock bara väldigt få meddelanden som ska sparas går det ju att gå till den aktuella konversationen, trycka och hålla ned på ett av meddelande och välja ”Mer…”. Markera därefter de meddelanden som ska skickas och klicka på den lilla pilen längst ned till höger. Skriv in en e-post-adress högst upp och välj att skicka iväg meddelandena som ett MMS till mejladressen i fråga. Inte supersmidigt och tar en väldig tid om det är många meddelanden (och framförallt bilder). Men det går! :-)

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
Svar till: Hur för jag över textmeddelanden från min iPhone till min pc?
Information om dig:Nya artiklar