Svar till: Webb läsare MS Edge problem vid transaktioner

Hem Övrigt Webb läsare MS Edge problem vid transaktioner Svar till: Webb läsare MS Edge problem vid transaktioner

#15255
Christoffer
Keymaster

Hej! Vilken knepig bugg. Dock verkar du inte vara ensam om detta problem. Det första jag skulle rekommendera att göra är att installera om Microsoft Edge för att se om det gör någon skillnad. Smidigaste sättet att göra detta ska enligt Microsoft vara att ladda ned installationsfilen för programmet här: https://www.microsoft.com/en-us/edge?icid=SMC-Article-4023560 och därefter välja att reparera programmet.

Skulle inte det fungera kan du även testa gå till Kontrollpanelen > Appar > Klicka på Microsoft Edge > Avancerade alternativ och välja Reparera.

Felet verkar även kunna bero på att någon fil har blivit korrupt, så fungerar inte en ominstallation kan det vara värt att testa det sista svaret i denna konversation: https://answers.microsoft.com/en-us/edge/forum/all/edge-closes-when-buying-online/ad3bec41-dc9b-4a4c-9763-1232fca68b61

Ett ganska tekniskt tillvägagångssätt (och på engelska), men följer du instruktionerna exakt ska det förhoppningsvis inte vara några problem.

Håller tummarna att något fungerar, återkom annars så får vi forska vidare! Och tack för feedbacken, superkul att höra! :-)

Nya artiklar