Webb läsare MS Edge problem vid transaktioner

Hem Övrigt Webb läsare MS Edge problem vid transaktioner

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #15254 Svara
  Olle Appelqvist
  Gäst

  Hej
  I samband med bokning och betalningar i webbläsaren Microsoft Edge så ”hänger” sig läsaren i det sista steget när t.ex en betalning skall göras/bekräftas. Gör jag samma betalning med Chrome så fungerar det utan problem.

  Vad beror detta på? Är det någon inställning i MS Edge som skall ändras?
  MSEdge anses säkrare än Chrome när det gäller transaktioner så jag vill gärna fortsätta att använda MS Edge.

  Tack på förhand. Denna sida är väldigt bra.
  //Olle

  #15255 Svara
  Christoffer
  Keymaster

  Hej! Vilken knepig bugg. Dock verkar du inte vara ensam om detta problem. Det första jag skulle rekommendera att göra är att installera om Microsoft Edge för att se om det gör någon skillnad. Smidigaste sättet att göra detta ska enligt Microsoft vara att ladda ned installationsfilen för programmet här: https://www.microsoft.com/en-us/edge?icid=SMC-Article-4023560 och därefter välja att reparera programmet.

  Skulle inte det fungera kan du även testa gå till Kontrollpanelen > Appar > Klicka på Microsoft Edge > Avancerade alternativ och välja Reparera.

  Felet verkar även kunna bero på att någon fil har blivit korrupt, så fungerar inte en ominstallation kan det vara värt att testa det sista svaret i denna konversation: https://answers.microsoft.com/en-us/edge/forum/all/edge-closes-when-buying-online/ad3bec41-dc9b-4a4c-9763-1232fca68b61

  Ett ganska tekniskt tillvägagångssätt (och på engelska), men följer du instruktionerna exakt ska det förhoppningsvis inte vara några problem.

  Håller tummarna att något fungerar, återkom annars så får vi forska vidare! Och tack för feedbacken, superkul att höra! :-)

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
Svar till: Webb läsare MS Edge problem vid transaktioner
Information om dig:Nya artiklar