Svar till: Windows 10 update version 1903

Hem Datorer Windows 10 update version 1903 Svar till: Windows 10 update version 1903

#12639
Christoffer
Keymaster

Hej! Vad lustigt att du nämnde 1903 då jag precis satt och skrev en artikel kring sökfältet och hur detta ändrades med just 1903-uppdateringen.

Jag fick personligen uppdateringen för tre dagar sedan, trots att den lanserades för så länge sedan som den 19 maj. Så det verkar tyvärr ta ganska lång tid ibland. Storleksmässigt lyckas jag inte hitta någon exakt angivelse, men så vitt andra skriver verkar den ligga på mellan cirka 2-5 GB beroende av vilken Windows-version som används samt vilka uppdateringar som är installerade sedan tidigare.

En del använder skriver även att Microsoft rekommenderar minst 32 GB ledigt utrymme för att genomföra uppdateringen (även om den inte tar upp så mycket utrymme när den är installerad). Dock är jag osäker på sanningshalten i detta då jag hade långt ifrån 32 GB ledigt när jag fick uppdateringen här om dagen.

Men annars är det nog Inställningar > Windows Update och Sök efter uppdateringar som är det bästa sättet att försöka få tag i 1903-uppdateringen är jag rädd.

Nya artiklar