Wi-Fi överföring från Android till Iphone

Hem Nätverk & Trådlöst Wi-Fi överföring från Android till Iphone

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #20836 Svara
  Fredrik
  Gäst

  Hej på Er !
  Jag har ingen fråga utan vill bara ge Er en ELOGE för den helt otroliga service ni tillhandahåller.

  Jag var i många år en android smartphone andvändare och det var problem från dag ETT. Sen efter åtta år av strul skaffade jag en iphone och det kändes som man uppfunnit hjulet på nytt (bland det bästa jag har gjort). Dock hade jag en massa bilder på min gamla Samsung som jag ville ha överfört till mitt Apple minne och det har länge varit ett bekymmer att föra över dessa bilder från en gammal Samsung S3 till min iphone, fram tills IDAG när jag lyckades snubbla över er artikel på google om hur man laddar ner WiFi File Transfer appen i sin Android och sen följer era instruktioner. Jag kan inget om teknik men dessa smartphone prylar och paddor med mera är ett nödvändigt ont i det samhälle vi lever idag och därför är er site nåt alldeles extra !!

  Artikeln om ovan wifi överföring mellan två enheter är inte bara oerhört välskriven utan även användarvänlig, informativ och väldigt pedagogisk och det bästa av allt, DET FUNKADE !!! Såna här enkelt förklarande artiklar som (även) vänder sig till folk av min kaliber och inte bara till teknik proffs är oerhört uppskattat och samtidigt väldigt sällsynt då i stort sett alla liknande siter vänder sig till folk som redan är duktiga på teknik.

  Er artikel om hemma nätverk (TP-Link Deco M4) var också mycket informativ och lätt att ta till sig och det är precis så man vill bli upplyst om dessa saker som oftast är förenat med krångel. :-)

  Jag har nu anmält mig till ert mail utskick för era senaste artiklar och ser fram emot att bli upplyst på nytt.

  Ber att få tacka så mycket för en enastående service.
  Mvh Fredrik

  #20842 Svara
  Christoffer
  Keymaster

  Hej Fredrik,

  Världens största tack för de orden! :-D Det värmer ordentligt :-)

  Också superkul att höra att artiklarna når fram till personer som faktiskt har nytta av dem, då det ju är i princip exakt det som är tanken med sajten :-)

  Nu var det ett tag sedan jag helhjärtat gav Android en chans, men jag får nog (lite partiskt) hålla med dig om att iOS, i min mening, många gånger är lite mer logiskt än Android. Dock (!) märker man ibland verkligen av att det är ett ganska låst operativsystem när man försöker åstadkomma vissa saker. Något som ju iofs. kan vara både bra och dåligt beroende på vilken användare man faktiskt är :-)

  Oavsett, tack!

  Vänliga hälsningar
  Christoffer, enkelteknik.se

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
Svar till: Wi-Fi överföring från Android till Iphone
Information om dig:Nya artiklar