Vart sätter jag in SIM-kortet på Samsung-surfplatta?

Hem Mobilt & Surfplattor Vart sätter jag in SIM-kortet på Samsung-surfplatta?

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #8384 Svara
  Fråga via e-post
  Gäst

  Hejsan! Jag tänkte höra om ni kan hjälpa mig med en sak? Jag fick en Samsung surfplatta av min Dotter den är drygt två år gammal och det jag inte begriper är var man sätter in simkortet någonstans, det finns ett ställe där det står micro-sim men när jag sätter ditt det så verkar det vara för litet och sitter liksom löst!

  #8386 Svara
  Christoffer
  Keymaster

  Hej! Det är möjligt att du har ett Nano-SIM-kort. Detta är något mindre än ett Micro-SIM. Dock är det en relativt lätt sak att ”förstora” Nano-SIM-kortet genom att köpa en Nano till Micro SIM-kortsadapter (finns att köpa hos t.ex. Teknikmagasinet, Kjell etc.). Förhoppningsvis löser det problemet :-)

  Nu har ni kanske redan koll på detta och kanske redan använt ett SIM-kort i surfplattan tidigare. Men det är långt ifrån alla surfplattor som har möjlighet att använda ett SIM-kort. Många blandar ihop just Micro SIM med Micro SD (som istället är ett minneskort). Skulle det vara att det står Micro SD finns möjligheten att surfplattan endast går att använda på Wi-Fi och inte över 3G/4G.

  Hoppas det ordnar sig!

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
Svar till: Vart sätter jag in SIM-kortet på Samsung-surfplatta?
Information om dig:Nya artiklar