Ta bort aktiva personer på messenger

Hem Övrigt Ta bort aktiva personer på messenger

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #17567 Svara
  Maja
  Gäst

  Har en del personer som kommer upp som aktiva på messenger och det är störande. Det är då personer som man inte är vän med längre men ändå kommer upp. Kan man ta bort dessa på något sätt?

  #17596 Svara
  Christoffer
  Keymaster

  Hej! Det skiljer sig lite beroende på vilken plattform du använder (dator, iPhone, Android). På iPhone går du till listan över konversationer och sveper in från höger på skärmen bredvid den konversation du vill ta bort. Sedan går det att välja papperskorgymbolen för att ta bort personen.

  Under ”Personer” (längst ned) ska dock endast de personer du faktiskt är vän med fortfarande synas, åtminstone är det så för mig.

  #32777 Svara
  Pirjo Oinonen
  Gäst

  På min iPhone kan jag inte svepa in från höger. Jag har testat. Det går endast för mig att svepa in från vänster bara för att svara en konversation. Vad ska jag göra för att ta bort personen utan att blockera men på min iPhone verkar det som att det går bara att blockera

  #32781 Svara
  Christoffer
  Keymaster

  Hej! Det låter underligt. Testade precis att svepa från höger till vänster på Messenger-appen och där går det sedan att välja ”Mer” och ”Radera” för att ta bort en konversation. Samma sak i vanliga iMessage. Från vänster händer ingenting när jag sveper in. Är det den vanliga Messenger-appen du använder eller är det någon annan variant kanske?

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
Svar till: Ta bort aktiva personer på messenger
Information om dig:Nya artiklar

Send this to a friend