Ta bort aktiva personer på messenger

Hem Övrigt Ta bort aktiva personer på messenger

Visar 9 inlägg - 1 till 9 (av 9 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #17567 Svara
  Maja
  Gäst

  Har en del personer som kommer upp som aktiva på messenger och det är störande. Det är då personer som man inte är vän med längre men ändå kommer upp. Kan man ta bort dessa på något sätt?

  #17596 Svara
  Christoffer
  Keymaster

  Hej! Det skiljer sig lite beroende på vilken plattform du använder (dator, iPhone, Android). På iPhone går du till listan över konversationer och sveper in från höger på skärmen bredvid den konversation du vill ta bort. Sedan går det att välja papperskorgymbolen för att ta bort personen.

  Under ”Personer” (längst ned) ska dock endast de personer du faktiskt är vän med fortfarande synas, åtminstone är det så för mig.

  #32777 Svara
  Pirjo Oinonen
  Gäst

  På min iPhone kan jag inte svepa in från höger. Jag har testat. Det går endast för mig att svepa in från vänster bara för att svara en konversation. Vad ska jag göra för att ta bort personen utan att blockera men på min iPhone verkar det som att det går bara att blockera

  #32781 Svara
  Christoffer
  Keymaster

  Hej! Det låter underligt. Testade precis att svepa från höger till vänster på Messenger-appen och där går det sedan att välja ”Mer” och ”Radera” för att ta bort en konversation. Samma sak i vanliga iMessage. Från vänster händer ingenting när jag sveper in. Är det den vanliga Messenger-appen du använder eller är det någon annan variant kanske?

  #34067 Svara
  Maria B
  Gäst

  Hej Christoffer!
  Det du beskriver gäller bara för att radera en konversation. Vi är intresserade av att radera en person i Messenger. Ibland sköter man tillfälliga kontakter i Messenger, t.ex. grupparbeten i skolan, köpa/sälj eller för att gå med i en Facebookgrupp. Dessa vill man då enkelt kunna ta bort för att inte bygga på kontaktlistan med de man inte har kontakt med mer senare utan att för den skull blockera dem. Om man vill ta kontakt på nytt så vill man ju ha den möjligheten. Det tror jag inte man har om man blockerar. Anledningen är att man vill rensa så man får mer utrymme och en överskådligare sida med aktiva vänner.

  #34069 Svara
  Christoffer
  Keymaster

  Hej Maria! Pratar vi om personer som finns under ”Personer”-fliken i Messenger? Du verkar faktiskt ha helt rätt i att dessa i stort sett endast syns med alternativet blockera. Vilket ju är superdumt i de fallen man önskar ta kontakt igen som du säger.

  Har försökt mig på att kolla igenom alla inställningar jag hittar här, men så länge det inte är fråga om en chatt-grupp, som går att lämna genom att klicka på namnet på gruppen/personerna som delar högst upp, verkar det som att blockera är det enda alternativet som dyker upp. Dumt! Ska se om jag hittar något mer och återkommer!

  #34869 Svara
  Sofie
  Gäst

  Någon som hittat lösningen på den otroligt korkade uppfinningen att inte kunna ta bort aktiva kontakter i messenger?

  #34871 Svara
  Christoffer
  Keymaster

  Hej! Försökt leta lite mer nu men det verkar faktiskt som att det inte går. Vilket, som du skriver, verkligen är helkorkat :-/

  #35229 Svara
  Johanna
  Gäst

  Hej,
  Jag hittade just info om hur man gör detta.
  1. Välj fliken ”Personer” i Mgr.
  2. Tryck och håll in aktuell person.
  3. Välj ”Dölj kontakt”.
  Klart!

Visar 9 inlägg - 1 till 9 (av 9 totalt)
Svar till: Ta bort aktiva personer på messenger
Information om dig:Nya artiklar