Skapa PDF

Hem Datorer Skapa PDF

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #12406 Svara
  Magnus
  Gäst

  Hej, jag sitter på Mac och kan enkelt skapa PDFer av allt möjligt. Mina föräldrar och en del kompisar sitter på PC och där är det betydligt krångligare att skapa PDFer. I Word går det numera ganska enkelt, men hur gör man i andra program på PC? Hittar ingen guide på er eminenta hemsida, kan ni göra en bra guide för det som jag kan hänvisa mina vänner till?

  #12407 Svara
  Christoffer
  Keymaster

  Hej Magnus! Det ligger faktiskt i planerna att skapa lite guider kring just PDF-formatet! Vågar dock inte lova när de kommer bli klara.

  För min del brukar jag många gånger faktiskt använda just Word och klistra in de bilder, den text etc. som ska göras om till ett PDF-dokument och därefter spara alltsammans som en PDF-fil (via Spara Som > PDF).

  Annars använder jag även ofta tjänsten https://www.ilovepdf.com/. Här går det både att slå ihop dokument till PDF-varianter, göra om bilder till PDF:er, dela upp PDF-filer i mindre dokument och mycket mer. Så den kan jag varmt rekommendera! Annars finns ju som sagt PDF-funktionen inbyggd i alla Microsofts program (Excel, Powerpoint osv.). Men i övrigt är det nog just en online-PDF-konverterare såsom t.ex. iLovePDF jag skulle rekommendera!

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
Svar till: Skapa PDF
Information om dig:Nya artiklar