Skapa ett Comhem-konto

Hem Övrigt Skapa ett Comhem-konto

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #15991 Svara
  Gullvi Lundgren
  Gäst
  #15996 Svara
  Christoffer
  Keymaster

  Hej! Jag skulle nog tro att det enda sättet att eventuellt göra detta är att kontakta Comhems kundtjänst och höra med dem om det är möjligt. Du hittar kontaktuppgifterna till Comhem här: https://www.comhem.se/kundservice/kontakt

  #16061 Svara
  Gullvi Lundgren
  Gäst

  Hej, tack för snabbt svar!
  Jag har problem med Fb och har lyckats få flera konton. Fb har försökt hjälpa mig och skickar ett Comhem-konto och kräver att jag skall svara med det. Jag har haft detta tidigare, för flera år sedan. Det går ju inte att svara Fb och säga att jag inte har det längre. Därför tänkte jag att jag kunde skapa det igen så kanske jag lyckas få tillbaka mitt Fb-konto. Nu har jag 3.se.
  Hoppas du förstår bättre nu vad jag menar!

  Väniga hälsningar, Gullvi

  #16079 Svara
  Christoffer
  Keymaster

  Hej! Absolut, helt med på hur du menar! De enda som har rättigheterna att skapa ett @comhem.se-konto är dock Comhem. Så det första jag skulle göra är att höra vad Comhem säger och om de skulle kunna låta dig komma åt ett konto med det namnet på något sätt, möjligen mot någon form av ersättning.

  I annat fall kanske Facebook skulle kunna ställa andra frågor för att verifiera att du faktiskt äger de kontot du försöker komma åt. T.ex. vilka du skickad meddelanden till, vilka bilder som finns på kontot etc. Nu kanske de inte alls har möjlighet att göra det. Men det är de bästa tipsen jag kan komma på är jag rädd. Hoppas du får ordning på det!

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
Svar till: Skapa ett Comhem-konto
Information om dig:Nya artiklar