Rensa Google konto Android 5.1 lolipop

Hem Mobilt & Surfplattor Rensa Google konto Android 5.1 lolipop

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #25002 Svara
  Lisa Villig
  Gäst

  Jag har fått ett stort problem, jag köpte en surfplatta på Facebook för ett tag sedan, sen så la den bara av när jag startade den så vill den ha ett synkroniserat Google konto, vi har provat allt inget funkar, snälla kan någon hjälpa mig.

  Kram Lisa

  #25034 Svara
  Christoffer
  Keymaster

  Hej! Det lät inget vidare. Officiellt finns det inget annat sätt att komma runt detta än att personen som tidigare ägde surfplattan loggar in på den med sina Google-uppgifter och därefter tar bort kontot från surfplattan. Skyddet kallas för FRP (Factory Reset Protection) och syftar till att ingen ska kunna återställa och använda en telefon eller surfplatta om den blivit stulen etc.

  Det finns en mängd guider, videor och andra instruktioner för hur man eventuellt kan komma runt detta. T.ex. dessa: https://www.unlockunit.com/blog/bypass-google-account-verification-factory-reset-protection/

  Jag har dock inte testat någon av dem och är tyvärr mycket osäker om någon av dem faktiskt fungerar. Det kanske kan vara värt att testa och följa stegen i den länkade texten och försöka i alla fall. Annars är den enda lösningen som sagt, så vitt jag känner till, att personen ni köpte surfplattan av loggar in på den och sedan tar bort sitt konto. Så ni kan lägga till ert eget.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
Svar till: Rensa Google konto Android 5.1 lolipop
Information om dig:Nya artiklar