Produkter får en 1 (etta) eller 2 (tvåa) efter länkar i woocommerce

Hem Webbdesign & Programmering Produkter får en 1 (etta) eller 2 (tvåa) efter länkar i woocommerce

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #15325 Svara
  Peter
  Gäst

  Hej! Jag har börjat laborera med woocommere i wordpress men har hittat ett problem jag inte kan fixa. Ibland, men inte på varje produkt, läggs en tvåa eller etta till i länken till en viss produkt. skapar jag t.ex. en produkt som heter ”produkt röd hatt” blir länken ”produkt-rod-hatt-2” istället för bara ”produkt-rod-hatt”. Det går inte att ändra detta heller för den sista tvåan bara dyker upp igen hur jag än gör. Har du några tips?

  #15328 Svara
  Christoffer
  Keymaster

  Hej! Har upplevt samma problem själv och då berodde det på att bilder som laddades upp tillsammans med en viss produkt hade exakt samma namn som själva produkten. Detta gjorde att WooCoomerce lät bilden ha sitt namn (t.ex. ”produkt-rod-hatt.jpg” medan länken till produkten istället för att få länken ”../produkt-rod-hatt” fick ”../produkt-rod-hatt-2”. Ibland blev det även en 1:a och några gånger en 3:a.

  Extremt dumt enligt mig. För produkter med flera varianter (variabla produkter) lyckades jag aldrig få ordning på problemet, men för produkter som endast har en variant gick det att lösa genom att ta bort produktbilden helt (radera från servern via WordPress), lägga upp den på nytt men med ett annat namn än produktnamnet och därefter uppdatera URL-länken och ta bort den tillagda tvåan.

  Riktigt dumt som sagt. Sökte själv efter massa lösningar men ovanstående var det enda som fungerade.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
Svar till: Produkter får en 1 (etta) eller 2 (tvåa) efter länkar i woocommerce
Information om dig:Nya artiklar