Pokemon Go: Unable to authenticate. Please try again.

Hem Spel Pokemon Go: Unable to authenticate. Please try again.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #9828 Svara
  Sari
  Gäst

  Har som förälder skapat konto till mig och till mitt barn. Försöker köra igång Pokemon Go i barnets Android mobil och får detta fel. Har testat div tips som jag hittat på Youtube, men inte lyckats logga in. Behöver hjälp med inloggning till barnets mobil till Pokemon Go.

  #9829 Svara
  Christoffer
  Keymaster

  Hej! Jag hade ett liknande problem själv för något år sedan. Då var lösningen att (via en datorwebbläsare) först logga ut från kontot (är du redan är inloggad). Logga därefter in igen. Du bör då se någon form av godkännande-knapp för att aktivera ditt barns konto samt få möjlighet att läsa igenom vilka regler som gäller för kontot.

  Du bör även kunna hitta dessa ”godkännande-inställningar” under Inställnings-menyn efter att du loggat in (har för mig att det hette ungefär PGL Settings). Denna godkännande-inställning behövdes, så vitt jag minns, göras på både ditt och ditt barns konto.

  Det var inte helt lätt att hitta godkännande-knappen dock. Har tyvärr inte tillgång till kontot längre så kan inte dubbelkolla just nu. Men hojta tillbaka om du inte får det att fungera så ska jag se om jag kan skapa ett nytt konto och se efter!

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
Svar till: Pokemon Go: Unable to authenticate. Please try again.
Information om dig:Nya artiklar