Warning: Illegal string offset 'font_awesome' in /home/enkeltek/enkelteknik.se/wp-content/plugins/td-composer/includes/tdc_main.php on line 398

Pokemon Go bara låser sig (iPhone 5)

Hem Spel Pokemon Go bara låser sig (iPhone 5)

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #4713 Svara
  Frida
  Gäst

  Har en iPhone 5 och kan typ inte spela Pokemon Go alls. Spelet bara låser sig hela tiden. Så fort jag fångar en Pokemon stannar hela spelet och jag måste avsluta och starta om det.

  Är iPhone 5 för gammal för spelet?

  #4755 Svara
  Christoffer
  Keymaster

  Hej! I och med att spelet är väldigt nytt och att många fler än vad man trodde spelar spelet är dessvärre de servrar som håller spelet vid liv väldigt ansträngda. Igår morse gick det t.ex. inte ens att starta spelet eftersom det då lanserades i Japan (och alla började spela där, vilket gjorde att servrarna var överbelastade).

  Förhoppningsvis blir det bättre och bättre. En iPhone 5 ska kunna köra spelet utan några större problem, så det beror med största sannolikhet inte på telefonen.

  #6341 Svara
  Lowazzzz
  Gäst

  Har en fråga. iPhone 5 (inte iPhone 5s eller liknande utan bara en helt vanlig iPhone 5) har ingen rörelsesensor (om man kallade de så.). Därför undrar jag om de ändå går eftersom att man ska gå i verkligheten för att avaten ska röra sig.

  #6349 Svara
  Christoffer
  Keymaster

  Hej! Enligt den officiella Pokémon Go-sidan ska det inte vara några problem att köra spelet på en iPhone 5. Tidigare telefoner än så stöds däremot inte.

  Läs mer här: support.pokemongo.nianticlabs.com/hc/en-us/articles/221958248-Supported-devices

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
Svar till: Pokemon Go bara låser sig (iPhone 5)
Information om dig:Nya artiklar