- Annons -
 • Hem
 • Fråga

Översättning av PDF-dokument

Hem Övrigt Översättning av PDF-dokument

Detta ämne innehåller 3 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av  Christoffer 5 månader, 1 vecka sedan.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #12111 Svar

  Pia

  Har laddat hem ett mönster där texten är på Tyska men har bara skoltyska och det kommer jag inte långt med. Det är PDF filer och jag undrar hur man översätter till svenska utan att det kostar en förmögenhet. Har prövat Google men inte optimalt. Vänligen Pia

  #12112 Svar

  Christoffer
  Forumledare

  Hej! Nej, Googles översättning av PDF-dokument är inte helt perfekt. Om du inte testat själva dokument-tjänsten skulle jag rekommendera att börja där dock: https://translate.google.com/#view=home&op=translate&sl=de&tl=en

  Det dumma med denna tjänst är att dokumentet som laddas upp får vara max 1 MB stort samt att formatering och bilder försvinner.

  Annars verkar det finnas flertalet onlinetjänster som kan konvertera PDF-dokument till andra språk helt gratis. Jag testade precis onlinedoctranslator.com/en/ som fungerade bra. Dock är det en del reklam på sajten, så man får vara lite försiktigt med vad man klickar på. Jag skrev en snabbguide här nedanför:

  1. En liten bit ned på onlinedoctranslator.com finns alternativt Translate Now. Klicka på detta.
  2. Klicka på Upload file och välj din PDF-fil.
  3. Tryck OK på varningsmeddelandet som kommer upp.
  4. Se till att rätt språk är valda längst ned.
  5. Klicka sedan på ”Translate”.
  6. När översättningen är klar (vilket kan ta någon minut) får du tag i det nya dokumentet genom att klicka på ”Download your translated document!”.

  Det är ju fortfarande Google som används för själva översättningen. Dock verkar formatering och alla bilder bibehållas på detta sätt, vilket gör att dokumentet blir mycket mer läsvänligt!

  #12114 Svar

  Pia

  Tack för hjälpen det fungerar hyfsat bra översättningen är väl inte hundra men jag är jätte nöjd. Pia

  #12115 Svar

  Christoffer
  Forumledare

  Nej, det blir nog aldrig riktigt helt perfekt med vanlig maskinell översättning, oavsett om det är Google eller någon annan tjänst som används är jag rädd :-/ Oavsett skönt att det åtminstone gick att förstå efter översättningen :-)

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
Svar till: Översättning av PDF-dokument
Din information:Senaste nytt