Min nybyggda dators enheter och funktioner funkar ej, är detta problemet?

Hem Datorer Min nybyggda dators enheter och funktioner funkar ej, är detta problemet?

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #23936 Svara
  Linus
  Gäst

  Hej, jag starta min nybyggda dator och blev lite för ”exited” och glömmde uppdatera windows. Jag installera många drivrutiner till enheter och dator delar.
  Nu fungerar inte min datormus, hörlurar eller vissa basic funktioner. Är detta pga att jag installera allt innan jag uppdaterade windows(viktiga uppdateringar), och isåfall, fixar en windows återställning problemen?

  #23940 Svara
  Christoffer
  Keymaster

  Hej! Det kan absolut ha med detta att göra. Windows egen uppdateringsfunktion är ju numera så pass bra att den automatiskt hittar, laddar ned och installerar i princip alla vanliga uppdateringar för hård- och mjukvara i datorn.

  Det enda man egentligen behöver ladda ned specifikt till anslutna enheter är ju t.ex. specifika programvaror avsedda för dessa. T.ex. equalizer till hörlurar, mjukvara för att ställa in olika funktioner för musknappar etc.

  Men testa absolut en återställning. Allra worst case och om du verkligen vill slippa eventuella drivrutinsproblem eller om saker fortfarande inte fungerar som de ska, är ju även en komplett ominstallation ett alternativ. Men att då låta Windows Update ladda ned och uppdatera allt tills inga fler uppdateringar hittas (den metoden brukar jag använda mig av).

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
Svar till: Min nybyggda dators enheter och funktioner funkar ej, är detta problemet?
Information om dig:Nya artiklar