Lösenkod iPhone

Hem Mobilt & Surfplattor Lösenkod iPhone

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #17079 Svara
  Lotta
  Gäst

  Hej, dotterns iPhone 7 har varit urladdad och när hon sen skulle låsa upp med kod så fungerade inte den vanliga koden. Hon hade använt den tidigare på dagen med den koden men säger att den nu inte funkar. Nu är vi ett försök från låsning. Kan det bli så här?

  #17092 Svara
  Christoffer
  Keymaster

  Hej! Det låter extremt underligt om jag får säga det själv. Finns det någon möjlighet att din dotter ändrat koden eller liknande medan hon använde telefonen under dagen? Testade att byta koder eller så? Har själv varit med om detta och att man av misstag skrivit in samma felaktiga kod två gånger när man ska godkänna den nya koden, vilket resulterar i att man helt plötsligt inte känner till koden.

  Annars kan det ju vara så att det är SIM-pin-koden som dykt upp om telefonen stängts av, vilken skiljer sig från låskoden till telefonen. Om man aldrig valt att ta bort SIM-pin-koden är detta nämligen standard när telefonen stängas av och startas igen.

  #17098 Svara
  Lotta
  Gäst

  Ok, kanske skall testa med sim koden på sista försöket då, annars får vi ju börja om från början. Har inte iPhone själv så jag fattar ju noll av hennes telefon. Tur den är rätt nu och rätt tom… Tack för hjälpen, ska se i morgon om den hjälpte! 😀👍🏻

  #17102 Svara
  Christoffer
  Keymaster

  Annars kan ni även testa att helt enkelt ta ut SIM-kortet ur telefonen och se vad som händer när ni startar den :-) Håller tummarna oavsett att det löser sig!

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
Svar till: Lösenkod iPhone
Information om dig:Nya artiklar