Låst min Samsung Galaxy

Hem Mobilt & Surfplattor Låst min Samsung Galaxy

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #20548 Svara
  Christina
  Gäst

  Hej Christoffer

  Jag hoppas att du kan hjälpa mig. Jag stressade med att ändra mitt mönster på min Samsung telefon och mitt ansiktsskydden slutade att fungera. Jag har tyvärr inte kopplat min telefon till ett Samsung konto vilket jag fick information ifrån Samsung att om jag hade så hade jag kunnat återställa telefonen.
  Jag har som många andra bilder som jag verkligen inte vill förlora men enligt Samsung så måste telefonen återställas och dom kommer jag förlora alla bilder. Jag är nu upp i 265min varje gång jag provar en ny kod för att jag testar olika kombinationer för att komma ihåg mönstret :-( Kan du hjälpa mig tack!

  #20550 Svara
  Christoffer
  Keymaster

  Hej! Tyvärr är det, så vitt jag vet, så som Samsung säger. Har man glömt koden och inte har något Google-konto kopplat finns det inget sätt att komma in telefonen utan att återställa den. Något som verkligen är supertråkigt, men också en ganska skön säkerhetsåtgärd om man skulle råka tappa bort telefonen eller få den stulen.

  Det enda jag kan tänka mig är ju om du har ett minneskort i telefonen och att bilderna sparats på detta. I sådant fall ska det inte vara några problem att ta ut kortet och sätta i exempelvis en dator för att föra över bilderna.

  Det ska väl tilläggas att om man söker (t.ex. via Google) på sätt att komma runt låskod/mönster finns det massvis med olika lösningar och program som säger sig kunna lösa det. Jag skulle dock vara väldigt försiktigt om du väljer att testa något av dessa program då de troligen installerar mer skadlig programvara på din dator än vad de lyckas låsa upp telefonen.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
Svar till: Låst min Samsung Galaxy
Information om dig:Nya artiklar