Långsam uppkoppling mot WiF-nätverk

Hem Nätverk & Trådlöst Långsam uppkoppling mot WiF-nätverk

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #19435 Svara
  Nils Essle
  Gäst

  Jag har en radio, Albrecht DR890, med CD-spelare, bluetoth, DAB och Internet Radio.
  Allt fungerar invändningsfritt med ett undantag – den tar upp till 30 sekunder att ansluta till nätverket (WiFi) varje gång man slår på den för att lyssna på Internet Radio. Övriga enheter, dator, iPhone, iPad o. likn. tar endast några sekunder. Vad beror det på och är det något man kan ändra på? Ligger problemet i radion eller i routern?

  #19438 Svara
  Christoffer
  Keymaster

  Hej! Det låter ju lite underligt. Dock har jag upplevt liknande saker från framförallt vissa nätverksskrivare som ibland tar en evinnerlig tid på sig att koppla upp mot Wi-Fi. Min gissning är att det kanske inte är själva anslutningen mot nätverket som är långsamt, utan hela uppstartsprocessen där en mängd andra processer behöver startas innan just Wi-Fi-delen hoppar igång.

  Lyckas inte hitta något annan som upplevt liknande problem heller är jag rädd. Ett alternativ för att komma lite närmare en lösning (eller åtminstone ett svar på om det ska vara så eller inte) vore ju att kontakta Albrecht direkt. Däremot verkar de inte, så vitt jag kan se, ha någon hemsida. Så frågan är ju om det är något annat företag som ligger bakom märket?

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
Svar till: Långsam uppkoppling mot WiF-nätverk
Information om dig:Nya artiklar

Send this to a friend