Trådlös telefon laddar ur snabbt

Hem Övrigt Trådlös telefon laddar ur snabbt

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #14931 Svara
  Karin Svensson
  Gäst

  Har en äldre trådlös telefon. Laddningen håller länge. Men ibland laddar den ur snabbare. Påverkar det mycket om någon ringer under dagen o displayen därför står o blinkar 5-6 timmar? Tacksam för svar.

  Mvh

  #14932 Svara
  Christoffer
  Keymaster

  Hej! Det beror förmodligen lite på vilken trådlös telefon det handlar om och hur pass stor och avancerad display den har. För en vanlig smartphone idag är det absolut sant att batteriet laddas ur mycket snabbare desto längre skärmen är på, så visst finns det en möjlighet att det påverkar en del även på vanliga, klassiska bärbara telefoner.

  Om urladdningen däremot är lite sporadisk och inträffar då och då skulle jag chansa på att det är batteriet som behöver bytas ut mot ett nytt. Detta brukar vara superenkelt att göra och göra underverk för batteritiden – om du inte nyligen bytt batteriet såklart.

  Tänk dock att inte ersätta batterierna med vanliga – icke-laddningsbara – AA eller AAA-batterier om telefonen använder sådana. Utan använd laddningsbara. Förslagsvis med samma mAh-tal som de som sitter i telefonen nu :-)

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
Svar till: Trådlös telefon laddar ur snabbt
Information om dig:Nya artiklar

Send this to a friend