Knappval under samtal

Hem Mobilt & Surfplattor Knappval under samtal

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #25294 Svara
  Thomas Kagevik
  Gäst

  Hej!
  Jag har en iPhone 11 och har fått problem med att ange knappval vid utgående samtal. När jag t ex ringer Skatteverket uppmanas jag att knappa 1 för ett visst val, 2 för något annat o.s.v. Det händer inget när jag har knappat mitt val och samtalet ebbar ut. Detta har fungerat tidigare men tyvärr inte nu.
  Med vänlig hälsning
  Thomas Kagevik

  #25350 Svara
  Christoffer
  Keymaster

  Hej! Det lät ju spontant som ett extremt irriterande problem. Så vitt jag kan läsa mig till kan detta i vissa fall ha med att telefonen av någon anledning inte har korrekta operatörsinställningar. Detta uppdateras i vanliga fall automatiskt när man byter SIM-kort etc. Men ibland kan det tydligen strula. Något som då kan göra att funktioner soma att skicka knappval vidare till det faktiska samtalet och mottagaren inte går som det ska.

  Om du inte redan testat att starta om telefonen helt och hållet skulle jag dock göra det först, bara för att utesluta att någon mjukvarubugg uppstått. Löser inte det problemet skulle jag höra med din operatör om de har möjlighet att skicka ut operatörsinställningarna igen.

  Ytterligare en sak att testa är att gå till Inställningar > Allmänt > Nollställ och välja Nollställ nätverk. Detta raderar samtliga nätverksrelaterade inställningar på telefonen (tyvärr även sparade Wi-Fi-nätverk). Men kan potentiellt lösa problemet, förutsatt då att det faktiskt har med operatörsinställningarna att göra så klart.

  #31582 Svara
  Bahzad Rashid
  Gäst

  Samtal bryts när behövs knappval

  #31587 Svara
  Christoffer
  Keymaster

  Hej Bahzad, vilken telefon använder du?

  #36698 Svara
  Erik
  Gäst

  Hej,

  Löste sig problemet? Jag har nu samma på min iPhone 11?

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
Svar till: Knappval under samtal
Information om dig:Nya artiklar