Warning: Illegal string offset 'font_awesome' in /home/enkeltek/enkelteknik.se/wp-content/plugins/td-composer/includes/tdc_main.php on line 398

Kan inte spela in Minecraft med OBS – det bara krashar :-/

Hem Spel Kan inte spela in Minecraft med OBS – det bara krashar :-/

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #6878 Svara
  Daniel
  Gäst

  Blev rekommenderad OBS för att spela in Minecraft-videor (är väldig nybörjare). Har följt någon guide för inställningar och sådant, men så fort jag väljer Minecraft-fönstret i OBS så krashar Minecraft med ett meddelande om att java-applikationen slutat fungera etc.

  Har testat andra inspelningsinställningar men lyckas inte få det att fungera :-/ Ska man göra något speciellt för att få Minecraft att funka med OBS? Tack på förhand /Daniel

  #6897 Svara
  Christoffer
  Keymaster

  Du verkar inte vara den enda med detta strul. Så vitt jag kan se verkar problemet ligga i drivrutiner från Nvidia. Så om du har ett grafikkort från Nvidia i datorn verkar det som att problemet kan lösas genom att ladda ner hotfixen från deras hemsida: nvidia.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/4378/~/geforce-hotfix-driver-version-378.57.

  Använder du ett AMD lyckas jag däremot inte hitta något vettigt alls :-/ Håller tummarna att du använder ett Nvidia-kort och att fixen löser problemet :-)

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
Svar till: Kan inte spela in Minecraft med OBS – det bara krashar :-/
Information om dig:Nya artiklar