Kan inte spara mina iPhonebilder till datorn

Hem Mobilt & Surfplattor Kan inte spara mina iPhonebilder till datorn

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #35732 Svara
  Hans Bååthe
  Gäst

  Jag har försökt spara alla bilder som finns lagrade i min mobil, men iTunes resp. Bilder sparar bara ett litet urval av bilderna i mobilen. Var gång jag försöker spara till datorn blir en massa av mina bilder osparade. Jag vill göra en helt ny lagringsmapp i datorn med samtliga bilder som finns i mobilen så att jag får radera och göra plats i mobilen. Jag gillar inte och undviker iCloud …

  Mobil: iPhone 6s iOS: 15.0.1 Minne: 16 GB (tyvärr)
  Dator: MacMini (mitten 2011) mac OS 10.13.6
  Program: iTunes 12.8.3.1 Bilder 3.0 Bildinsamling 7.0

  Mobilens iOS säger att minnet är fullt och att jag ska göra något för att få mer plats för foton eller nya appar. Hur lösa detta?
  Tacksam för förslag
  /Hans

  #35824 Svara
  Christoffer
  Keymaster

  Hej! Detta är faktiskt något jag själv också haft gigantiska problem med! Och egentligen inte hittat någon perfekt lösning på. Om du har en Windows-dator i närheten går det att koppla in telefonen till denna varpå den dyker upp som ett USB-minne (ungefär) under Den här datorn. Därifrån går det sedan att bara kopiera alla bilder och filmer direkt till valfri mapp på datorn.

  För att bara rakt kopiera filer till en Mac-dator har jag faktiskt inte hittat några helt perfekta sätt. Ytterligare en variant är däremot att använda Finder och ansluta telefonen med USB-kabel till datorn. Då dyker den upp i sidofältet på Finder och går att välja där. Varpå man kan välja att synkronisera (dock inte bara visa, av någon dum anledning) filerna mellan telefonen och datorn.

  Ett sätt som däremot brukar fungera bra är faktiskt att använda AirDrop-funktionen och bara markera alla foton och bilder för t.ex. ett år i taget på iPhone och sedan välja att skicka dem med AirDrop till datorn. Instruktioner för detta finns t.ex. här: https://support.apple.com/sv-se/guide/iphone/iph339bafff3/16.0/ios/16.0

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
Svar till: Kan inte spara mina iPhonebilder till datorn
Information om dig:Nya artiklar