Hur tar man bort en extra e-post adress kopplat till apple id?

Hem Mobilt & Surfplattor Hur tar man bort en extra e-post adress kopplat till apple id?

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #31257 Svara
  Mariana
  Gäst

  Hejsan! Hur får jag bort gamla e-post adresser som är kopplade till mitt Apple id? Går ej att radera utan har ett utropstecken bakom som säger ”din e-post adress går inte att ta bort. Använd inställningarna för imessage o FaceTime”. Har försökt att gå in på t ex FaceTime o där ligger också två gamla e-post adresser kvar som dock ej är i klickade men inte heller går att radera. Hur går jag vidare för att ta bort dem?

  #31258 Svara
  Christoffer
  Keymaster

  Hej! Jag skulle testa att logga in med adressen för det Apple-ID du vill ta bort via https://appleid.apple.com/ och sedan välja ”Personlig Information” > ”Tillgänglig på” och se om adresserna går att ta bort den vägen.

  Annars skulle jag rekommendera att slå en signal till Apple via deras kundtjänst. Helt gratis och de gånger jag ringt har de svarat omgående. Du hittar nummer och kontaktuppgifter här: https://support.apple.com/sv-se/HT201232 (numret till svenska supporten är: 020 100 529). Just Apple-ID och hur allt är kopplat är minst sagt en djungel, men om det är någon som _bör_ ha stenkoll är det Apple själva tycker jag :-)

  • Det här svaret redigerades för 2 år, 2 månader sedan av Christoffer.
Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
Svar till: Hur tar man bort en extra e-post adress kopplat till apple id?
Information om dig:Nya artiklar