Har nått fel på min Mac Mini

Hem Datorer Har nått fel på min Mac Mini

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #12778 Svara
  Ali
  Gäst

  jag har problem med min mac mini så måste jag installera om då och då för den startar inte som vanligt eller kommer inte fram logotypen
  tack för hand ali

  #12779 Svara
  Christoffer
  Keymaster

  Hej! Svårt att säga exakt vad som kan vara fel. I och med att problemet uppstår även efter en ominstallation känns det som att det ändå kan ligga i någon hårdvara. Det första jag kommer att tänka på är hårddisken. Beroende av vilken Mac Mini-variant du har är denna olika svår att byta ut. Men går absolut att göra!

  Det andra som skulle kunna vara trasigt och orsaka fel som detta är förmodligen internminnet. Detta är relativt enkelt att byta oavsett årsmodell av Mini:n. I många fall är det även två stycken minnesstickor monterade. Här skulle jag rekommendera att testa ta ut dem och testa dem en och en för att utesluta att den ena eller andra är trasig.

  Ovanstående är givetvis avhängt hur pass villig du är att skruva lite i datorn. I annat fall skulle jag nog gå förbi närmaste auktoriserade Mac-återförsäljare och höra om de har möjlighet att felsöka datorn (samt dubbelkolla vad det kostar).

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
Svar till: Har nått fel på min Mac Mini
Information om dig:Nya artiklar