måndag, 27 maj, 2019
- Annons -

Har ändrat språk på min mobil och får inte tillbaka det till svenska

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #10434 Svar

  sofia

  Hej jag råkade på något sätt ändra språket på min mobil, en samsung galaxy till något språk jag inte alls känner igen. och nu hittar jag inte tillbaka till vart man ändrar språket, eftersom jag inte förstår något av vad som står :( kan man återställa telefonen på något sätt även fast man inte förstår vad det står i alla menyer och så? tack för hjälp!

  #10452 Svar

  Christoffer
  Forumledare

  Hej! Förmodligen handlar det bara om att du behöver klicka dig igenom inställningsmenyerna till språkalternativet och där ändra språket till svenska igen. Nu ser menyuppbyggnaden lite olika ut beroende på exakt vilken telefonmodell du har samt vilken version av Android du använder. Dock brukar det vara små symboler bredvid texten som skvallrar vilka alternativ det handlar om. Testa följande:

  1. Peka på Kugghjulet för att komma in i Inställningar.
  2. Scrolla nedåt tills du ser en symbol antingen i form av bokstaven ”A” eller bokstaven ”i” (med en ring runt). Välj detta alternativ.
  3. Förmodligen är det nu det översta alternativet som låter dig ändra telefonens språk. Ibland kan alternativet ha en liten jordglob bredvid sig. Välj detta alternativ.
  4. Förhoppningsvis får du nu upp en lång lista med olika språk. Peka på det språk du vill ha och bekräfta ändringarna.

  Förhoppningsvis fungerar det nu :-)

- Annons -

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
Svar till: Har ändrat språk på min mobil och får inte tillbaka det till svenska
Din information:Senaste nytt