Grupprincip

Hem Datorer Grupprincip

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #29561 Svara
  kenneth
  Gäst

  Win 10: Mitt trådlösa tangentbord har lagt av att fungera. När jag startade datorn i morse kunde jag inte skriva in något alls. Gick då in på inställningar/Bluetooth och andra enheter och hittar där under rubriken ’Mus, tangentbord och penna’: 2.4G Keyboard Mouse Installationen blockeras av en grupprincip
  Vet inte om denna grupprincip förhindrar all sorts installation, men får samma felmeddelande åtminstone vid försök med annat tangentbord.
  Tangentbord och mus hör ihop och är trådlöst förbundna med datorn via en mottagare i en USB-port. Musen fungerar precis som den skall.
  Behöver hjälp att ändra denna grundprincip

  #29562 Svara
  Christoffer
  Keymaster

  Hej! Vad knepigt! Nu har jag inte Windows 10 Pro framför mig utan endast en Home-version där inställningarna för grupprinciper ju inte finns. Det verkar dock som att flera råkat ut för ungefär samma sak som du.

  Jag skulle börja med att testa följande (på engelska).

  Annars skulle jag också rekommendera att testa att helt radera även musen, och därefter ta bort USB-mottagaren och sätta in den igen. För de flesta lösningar med mus och tangentbord i samma USB-mottagare är ju allt ihopkopplat från början. Detta kräver givetvis att du har tillgång till en annan mus och ett annat tangentbord.

  Nu har du garanterat kollat detta också, men slänger in en batterikoll för tangentbordet också :-)

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
Svar till: Grupprincip
Information om dig:Nya artiklar